Creative biker 1453 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sasa, cestitam na pravom izboru ! Da si lepo zagrejao gume do Maja, pa da vidimo sta to cudo od tehnike moze po svom terenu Svabije i Austrije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Znaju Japanci sta valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citam po italijnskim casopisima da je zavladao strah za ovu novu vodenjaru koja prakticno jos nije stigla na njihovo trziste a vec ima 3 opoziva, 2 za telelever i jedno za sistem protiv proklizavanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 4, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neka se plase i neka kupuju MultiStradu. BMW je samo izdao Service Pack 1 http://blog.dsaventurequebec.com/2013/02/bmw-r1200gs-2013-recalled-for-asc.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da me plasite, u Subotu je vozim, bilo da proklizava ili ne....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Citam po italijnskim casopisima da je zavladao strah za ovu novu vodenjaru koja prakticno jos nije stigla na njihovo trziste a vec ima 3 opoziva, 2 za telelever i jedno za sistem protiv proklizavanja. Neka se plase i neka kupuju MultiStradu. BMW je samo izdao Service Pack 1 ha ha .. marketing ... kao opoziv ovo ono a ustvari pune novine novog modela a mali o glupo da ides u servis po novi update softvera ... trebalo bi da sam motor ima wireless i svakog meseca radi automatic updates . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka se plase i neka kupuju MultiStradu. BMW je samo izdao Service Pack 1 http://blog.dsaventurequebec.com/2013/02/bmw-r1200gs-2013-recalled-for-asc.html po motorradovom testu izdrzljivosti multistrada je pouzdaniji motor od gs-a sa vazdusnim hladjenjem... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=MKM0zmnEoHk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neka se plase i neka kupuju MultiStradu. BMW je samo izdao Service Pack 1 http://blog.dsaventurequebec.com/2013/02/bmw-r1200gs-2013-recalled-for-asc.html Multistrada je samo za rodoljube Po rekacijama kupaca u Italiji u KTM ocekuju da ce model 1190 Adventure prevazici BMW i u tome najvisem sektoru. http://blog.dsaventurequebec.com/2013/02/2013-bmw-r1200gs-recalled.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Multistrada je samo za rodoljube Po rekacijama kupaca u Italiji u KTM ocekuju da ce model 1190 Adventure prevazici BMW i u tome najvisem sektoru. http://blog.dsaventu...s-recalled.html a) "Prevazici" - sta bi to u ovom slucaju znacilo: U maksimalnoj snazi, maksimalnoj brzini, pouzdanosti, univerzalnosti, uspesnosti na trzistu...ili sta vec jos...? b) "...i u najvisem sektoru..." - A gde je to sve KTM do sada prevazisao BMW? Ako gledamo realno i ne mesamo babe i zabe tj. ne uporedjujemo nesto sto nije za direktno poredjenje? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Setam ja tako danas gradom, kad ono vidim nekog momka na glanc novom R1200 GS Adventure. Zaustavim ga i ljubazno zamolim da slikam motor. Naravno, oduzio sam mu se slikavsi i njega pored motora. Ne znam odakle je, bio je skroman i nije zeleo da se predstavi, ali mislim da je odavde sa foruma No, bilo kako bilo, zelim mu mnogo srecno predjenih kilometara 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Multistrada je samo za rodoljube Po rekacijama kupaca u Italiji u KTM ocekuju da ce model 1190 Adventure prevazici BMW i u tome najvisem sektoru. http://blog.dsaventu...s-recalled.html a) "Prevazici" - sta bi to u ovom slucaju znacilo: U maksimalnoj snazi, maksimalnoj brzini, pouzdanosti, univerzalnosti, uspesnosti na trzistu...ili sta vec jos...? b) "...i u najvisem sektoru..." - A gde je to sve KTM do sada prevazisao BMW? Ako gledamo realno i ne mesamo babe i zabe tj. ne uporedjujemo nesto sto nije za direktno poredjenje? a) Po broju prodatih motora naravno jer je Italija posle SAD najvaznije trziste za KTM. Sto se tice perfomansi, na samom startu projekta 1190 Adventura cilj je bio da se prevazidje GS1200 kao neprikosnoveni lider u toj klasi. b)BMW je kupio Husqvarnu kako bi se nadmetao sa KTM u moto crossu odnosno manjim kubikazama ali se ta prica posle 5 godina neslavno zavrsila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan a) Po broju prodatih motora naravno jer je Italija posle SAD najvaznije trziste za KTM. Sto se tice perfomansi, na samom startu projekta 1190 Adventura cilj je bio da se prevazidje GS1200 kao neprikosnoveni lider u toj klasi. b)BMW je kupio Husqvarnu kako bi se nadmetao sa KTM u moto crossu odnosno manjim kubikazama ali se ta prica posle 5 godina neslavno zavrsila. a) Sada mi je jasnije. Situacija u Italiji mi nije bas poznata. Znam da je KTM jak u Italiji, ali mislim da je stari 1200GS i tamo bio ubedljivo najprodavaniji u klasi. Nije problem napraviti nesto jace, brze i bolje, ali je pitanje koliko ce to da kosta i ko ce da ga kupi. Kako god da okrenes jedini pravi reper za uspeh je broj kupaca. Da li ce novi 1200gs biti isto tako popularan ostaje da se vidi. I pored pocetnih decijih bolesti koje ima skoro svaki proizvodjac kada izbacuje sasvim nov model, mislim da ima dobre sanse. b) Nije BMW-u bilo toliko stalo da se Husqvarna nadmece sa nekim, vec da prodaji dvotockasa da novi zamajac, pogotovo kod mladjih kupaca koji, zna se, obicno nisu BMW-ove musterije. Mozda je i samo preuzimanje Husqvarne pocelo u nezgodno vreme, jer se usled ekonomske krize evropsko trziste motocikala poslednjih godina skoro prepolovilo. U krizi motocikl predstavlja nesto cega ce se kupci pre odreci nego neceg drugog (opet to nije sprecilo BMW da u 2012. ostvari rekordnu prodaju ) No, videcemo sta ce taj KTM-ov sef Pirer, kao novi kupac, da uradi sa Husqvarnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 5, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Setam ja tako danas gradom, kad ono vidim nekog momka na glanc novom R1200 GS Adventure. Zaustavim ga i ljubazno zamolim da slikam motor. Naravno, oduzio sam mu se slikavsi i njega pored motora. Ne znam odakle je, bio je skroman i nije zeleo da se predstavi, ali mislim da je ovde sa foruma No, bilo kako bilo, zelim mu mnogo srecno predjenih kilometara Sretoh i ja tog istog momka kad je registrovao motor. Imao je neki grc na licu u obliku osmeha Puno lepih i bezbednih kilometara mu zelim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 5, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga model 2011 vodom hladjen Smlata na vagi zanimljivo izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Setam ja tako danas gradom, kad ono vidim nekog momka na glanc novom R1200 GS Adventure. Zaustavim ga i ljubazno zamolim da slikam motor. Naravno, oduzio sam mu se slikavsi i njega pored motora. Ne znam odakle je, bio je skroman i nije zeleo da se predstavi, ali mislim da je ovde sa foruma No, bilo kako bilo, zelim mu mnogo srecno predjenih kilometara Sretoh i ja tog istog momka kad je registrovao motor. Imao je neki grc na licu u obliku osmeha Puno lepih i bezbednih kilometara mu zelim Popričao ja sa ovim momkom kasno poslepodne. Onaj grč nije mu popuštao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Setam ja tako danas gradom, kad ono vidim nekog momka na glanc novom R1200 GS Adventure. Zaustavim ga i ljubazno zamolim da slikam motor. Naravno, oduzio sam mu se slikavsi i njega pored motora. Ne znam odakle je, bio je skroman i nije zeleo da se predstavi, ali mislim da je ovde sa foruma No, bilo kako bilo, zelim mu mnogo srecno predjenih kilometara Sretoh i ja tog istog momka kad je registrovao motor. Imao je neki grc na licu u obliku osmeha Puno lepih i bezbednih kilometara mu zelim Popričao ja sa ovim momkom kasno poslepodne. Onaj grč nije mu popuštao... Poznat mi je taj zgrceni, ali ga nisam jos sreo u okolini. Da ga nije neki Slovenac odveo u Piran na skampe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Setam ja tako danas gradom, kad ono vidim nekog momka na glanc novom R1200 GS Adventure. Zaustavim ga i ljubazno zamolim da slikam motor. Naravno, oduzio sam mu se slikavsi i njega pored motora. Ne znam odakle je, bio je skroman i nije zeleo da se predstavi, ali mislim da je odavde sa foruma No, bilo kako bilo, zelim mu mnogo srecno predjenih kilometara Vidi ga, osmeh nacrtao na lice !!! Svaka cast Sale ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan No, videcemo sta ce taj KTM-ov sef Pirer, kao novi kupac, da uradi sa Husqvarnom. Prodace Indijcima i napraviti par jeftinih modela za njihovo trziste koji ce se prodavati u ogromnim kolicinama. Od cuvene Husqvarne verovatno nece osta ni "H" a deo ostvarenog kapitala ce se preliti u KTM kako bi se finansirao dalji razvoj. Ma da je i to bolje od onoga kako je prosao Benelli ili kako se zad zove Benelli Qj nakon 100 godina postojanja sada prave neku kinesku djubrad. p.s. A nazalost ni BMW nije daleko od te price od kako je krenuo u kombinacije sa kinom, Loncin agregati, krs plastika itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan No, videcemo sta ce taj KTM-ov sef Pirer, kao novi kupac, da uradi sa Husqvarnom. Prodace Indijcima i napraviti par jeftinih modela za njihovo trziste koji ce se prodavati u ogromnim kolicinama. Od cuvene Husqvarne verovatno nece osta ni "H" a deo ostvarenog kapitala ce se preliti u KTM kako bi se finansirao dalji razvoj. Ma da je i to bolje od onoga kako je prosao Benelli ili kako se zad zove Benelli Qj nakon 100 godina postojanja sada prave neku kinesku djubrad. p.s. A nazalost ni BMW nije daleko od te price od kako je krenuo u kombinacije sa kinom, Loncin agregati, krs plastika itd... prijatelju evo jedan besplatan i koristan savjet vezano za temu u kojoj se javljaš tj. ovoj.mani se corava posla oko dokazivanja " necega " kontra bmw i stalno pricaj kako je bmw najbolji, naljjaci, najljepsi, najbrži. koristi pozitivne superlative jer bi mogao doživjeti sankcije a to vjerovatno nebi volio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mile, ne brini, u Nemackoj je jos gore sto se tice ogovaranja omiljenih BMW motora........ Ovde na forumu sve je bas dosta humano, svako moze slobodno da izrazi svoje misljenje. Da je to misljenje ponekad totalno omasilo realnost nema nikakve veze. Poznavaoci tematike se veoma cesto slatko nasmeju na take komentare...... U Nemacki BMW-RT forum nema sanse da se prijavis bez odgovarajuceg broja sasije RT motora ! Pogledaj tacku 15: http://www.rt-freund...forum_rules.php Kod nas u Svabiji su forumi vec odavno podeljeni po proizvodjacima, a bogami cak i po modelima, tako da na primer jedan vozac S1000RR nema sta da trazi u RT-Forumu, jel ne postoji zajednicki jezik, mnogi ce da kazu separacija, ali bar nemoramo da slusamo svakojake gluposti nepoznavalaca materije. Evo pogledajte sami: KTM Forum : http://www.ktmforum.eu/forum3/wbb/ GSX-R Forum : http://www.kurvenjaeger-forum.de/ GS-Forum : http://www.gs-forum.eu/ ( 26.336 clanova !!! ) Kawasaki-Forum : http://www.kawasaki-ninja-forum.de/ Blümchenpflücker Forum je forum za one............ http://www.bluemchen...ecker.de/forum/ Prijava u ovaj forum, samo posle probne voznje i potvrde od clanova !!! Vidite sami za koga je ovaj zadnji forum: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 12, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prijava u ovaj forum, samo posle probne voznje A sta dobijem da vozim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prijava u ovaj forum, samo posle probne voznje A sta dobijem da vozim? Dobijes dozvolu da se druzis i vozis sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...