mrxfon 1495 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone OutDoor, velicina XL, imaju malu rupicu na dnu nogavice, postoje mesta za protektore na kolenima i na kukovima, ali nemam protektore za njih. Cena: 30e IXS gladijator, ili kako se vec to zove. Odlicna stvarcica, moze da se nosi samostalno leti, a i ispod jakne. Poseduje sve protektore, za podlaktice, laktove, ramena i kornjacu za ledja koja moze da se odvoji od gladijatora i nosi posebno ispod jakne. Odlicno je ocuvan, velicina je L. Ja sam visok 188-190cm, i mogu da ga obucem ali mi je malo kratak, i to je jedini razlog zasto ga prodajem. Cena je 60e Jakna velicine XXL, ali pre odgovara velicini XL, nema protektore, mislim da je skaj u pitanju. Ide uz bilo koji kupljeni predmet. Moguca je i zamena za neku kacigu S velicine i/ili zenske pantalone isto S velicine. Sve informacije na PM ili 065-599-9950. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije pantalona: duzina spoljne nogavice 114 unutrasnje 85-86 struk 46 (ne rstegljeno)-56(rastegljeno) butine 32 na dnu 22-24 (moze da se prosiri jer ima cipzar) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...