john smith 0 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nov nekoriscen gumirani kisni kombinezon made by louis.de stoji u plakaru nikad koriscen. velicina xxl , sirina ramena 54 mada ja sa svojih 58 ladno ulazim sa garderobom ispod, visina - duzina 170-ak cm (ja 176 i meni malo veci ). cena 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para, zainteresovalo me pzd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje cena i dimenzije, sto se tice tezine odnosno stomaka jer ne vredi ako je model strukiran. 185.cm.118.kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ga cenis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 29, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pise u oglasu, 30 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Decembar 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pise ali to napisah tek posle njihovih pitanja...dakle moja greska sto nisam odmah napisao..mada vec se dogovorih sa covekom za danas za 25e , ako ne ode javljam da li je i dalje aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imam isiti takav nikad koriscen, velicina XL. hoces zamenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne prodas, uzimam ja, javi mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Video se sa john smithom, probao kombinezon, ali mi je na zalost malo odelo za kisu. Kratko mi je, a da sam nosio jaknu, bilo bi mi i malo. Visina 185, 100 kg Kombinezon je kao nov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Decembar 30, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Ako "Ceperku" ne odgovara zbog gabarita onda bih ga uzeo ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Djone posalji mom Bratu Ceperku, ako nevalja njemu Ivanki ce sigurno odgovarati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan :neznam: Djone posalji mom Bratu Ceperku, ako nevalja njemu Ivanki ce sigurno odgovarati. Dane Deda, brate, posle tvoje preporuke se nadam da ce me prihvatiti kao ozbiljnog kupca. Brate...ovi praznici, sedeljke...mogli biste da navratite. Uz pastrmu, kozji sir, domacu rakiju i bajkerske price bi bile lepse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brate, cim otopli eto nas. pa da zalijemo za kisnjak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Januar 1, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ceperko uzimas ili ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan ceperko uzimas ili ne? Uzimam, kupujem. Predlazem, da posaljes postaru postom. Spakuj i u najblizu postu, predaj otkupnu posiljku. moja adresa dragan ceperkovic igora nikica 12 36352 RASKA 2 tel 0646657872 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ceperko uzimas ili ne? Uzimam, kupujem. Predlazem, da posaljes postaru postom. Spakuj i u najblizu postu, predaj otkupnu posiljku. moja adresa dragan ceperkovic igora nikica 12 36352 RASKA 2 tel 0646657872 ide sutra,nadam se da nije problem ako ide Aksom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Molim te ako je ikako moguce posalji mi postom. Ja sam radnik poste. Kad nesto radim gledam da mi partner bude neko najblizi. U ovom slucaju je to posta, zasto bih placao uslugu drugome kad to radi drzavno, MOJE preduzece i to odgovorno tvrdim u Srbiji jos uvek najbolje, najsigurnije i na kraju krajeva najjeftinije. izvini ali tako je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim na pivo. dolazim na pivoooooooo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim na pivo. dolazim na pivoooooooo. Da dodjes nego sta. Predlazem i meze uz pivo zbog gorusice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim te ako je ikako moguce posalji mi postom. Ja sam radnik poste. Kad nesto radim gledam da mi partner bude neko najblizi. U ovom slucaju je to posta, zasto bih placao uslugu drugome kad to radi drzavno, MOJE preduzece i to odgovorno tvrdim u Srbiji jos uvek najbolje, najsigurnije i na kraju krajeva najjeftinije. izvini ali tako je. otislo postom...mada iskreno ne volim da saradjujem sa vama ali iz postovanja prema tvom radnom mestu otislo ...kako rekose sutra dobijas. poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 4, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Te kurirske sluzbe zavise od kurira koji radi. Neke su mi bile ok (racunajuci i Postu), a neke nikako. Desava se da je u drugim gradovima obrnuta situacija... Srecna kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Jutros dobio kisnjak. Hvala, John Smith, hvala sto si ispostovao moju zelju. Brza tacna usluga post expresa, postarina od prodavca do mene, novac od mene- kupca do prodavca, sve skupa 371.26 din Jos kad i roba odgovara... kompletno zadovoljstvo. moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jutros dobio kisnjak. Hvala, John Smith, hvala sto si ispostovao moju zelju. Brza tacna usluga post expresa, postarina od prodavca do mene, novac od mene- kupca do prodavca, sve skupa 371.26 din Jos kad i roba odgovara... kompletno zadovoljstvo. moze lock obostrano zadovoljstvo! LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...