Darko SB 391 Napisano Decembar 25, 2011 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Poozzz ljudi vec duze vreme pratim vas forum i kako nameravam da se ponovim nekim maxi skuterom red je da se registrujem i predstavim, ja sam Darko trenutno vozim Sprint eagle i pre desetak dana sam konacno uplatio polaganje za A i nadam se da cu u januaru da polozim i takoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...