unas 786 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Tanjugov materijal koji je koliko sam video koristio Studio B (Dakija ), pa da time kompleram ono sto sam ja uspeo da pohvatam od TV priloga odnosno video materijala. @Usamljeni Hvala na Clipping-u iz stampanih medija Sto se tice ove nase akcije i utisaka... Ne znam stvarno sta da kazem, a da se ne ponavljam. Nisam bas neka poetska dusa, ali cu to pokusati da docaram u jednoj recenici: Ispunjeni mi i srce i dusa... Zelim jos jednom da se zahvalim svima koji su ucestvovali, posebno tzv. "Backstage"-u na bezgranicnom zalaganju :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji su ucestvovali u ovoj akciji zahvaljujemo se mi iz unutrasnjosti koji nisu mogli prisustvovati i ponosimo se ovim udruzenjem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Uz nesto malo vise truda evo i moj doprinos vasem dogadjaju. Miha Miha, fotografije su ti prelepe. Hvala ti na njima. Sada, kada si ovde sa nama, to je i tvoj dogadjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17057 Napisano Decembar 25, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ponosim se što poznajem neke od učesnika ove akcije! I "zavidim" svima koji su učestvovali. Razmišljao sam da se priključim ali ...., ipak je skoro 500km (odlazak i povratak) previše riskantno po ovakvom vremenu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh bese gusto, al' izborih se sa suzama.... nije ih bilo ove koliko prosle godine, ali je opet bilo sa knedlom u grlu.......SVAKA NAM CAST nema se sta vise dodati osim te tri reci !!!!! Vidimo se na sledecem akcijanju P.S. Miha, hvala za slike koju aparaturu koristis, koji objektiv? odlicne su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 334 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz nesto malo vise truda evo i moj doprinos vasem dogadjaju. Miha Miha, fotografije su ti prelepe. Hvala ti na njima. Sada, kada si ovde sa nama, to je i tvoj dogadjaj. Hvala Vama na odlicnom i plemenitom razlogu. A kazem Vama jer nisam bajker. Miha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Uz nesto malo vise truda evo i moj doprinos vasem dogadjaju. Miha Miha, fotografije su ti prelepe. Hvala ti na njima. Sada, kada si ovde sa nama, to je i tvoj dogadjaj. Hvala Vama na odlicnom i plemenitom razlogu. A kazem Vama jer nisam bajker. Miha To se srecom da lako ispraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da Vam svima kvarim dan, ali me ovakve stvari toliko iritiraju, ali spadaju, takodje i nazalost, u (necije) utiske: Pogledam slucajno komentare na tekst o jucersnjoj akciji Blic online i prosto ne mogu da verujem kakvih ljudi ima . "dex Nedelja, 25. 12. 2011. 10:14h neregistrovan korisnik Svaka cast. Odlicno ste odigrali svoje uloge.Od proleca mozete opet nekaznjeno da ludujete, vozite 200km. kroz grad. Pa boze moj vi ste humanitarci. Ko sme vas da kaznjava. Providno". "nislija Nedelja, 25. 12. 2011. 10:12h neregistrovan korisnik ovo podseca na humanitarne akcije katarine rebrace,da li se iko od ucesnika akcije pita gde su televizori,dvd plejeri i kamera koje su donirane domu 2009te....u domu nisu sigurno a vi pogadjajte kod koga su". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 334 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,ovo je dobro Evo novog clana foruma,malo ga je bilo tesko nagovoriti da pozira jer ne voli javnost ali sam ga nekako ubedio sa granulicama iz Dakijevog Pet Shopa. Zove se Meda Capo. Jel ovo Meda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 334 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Miha, hvala za slike koju aparaturu koristis, koji objektiv? odlicne su Canon a ponekad i HTC. Objektiv sad za ovaj dogadjaj 200mm 2.8 fixni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 25, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da Vam svima kvarim dan, ali me ovakve stvari toliko iritiraju, ali spadaju, takodje i nazalost, u (necije) utiske: Pogledam slucajno komentare na tekst o jucersnjoj akciji Blic online i prosto ne mogu da verujem kakvih ljudi ima . "dex Nedelja, 25. 12. 2011. 10:14h neregistrovan korisnik Svaka cast. Odlicno ste odigrali svoje uloge.Od proleca mozete opet nekaznjeno da ludujete, vozite 200km. kroz grad. Pa boze moj vi ste humanitarci. Ko sme vas da kaznjava. Providno". "nislija Nedelja, 25. 12. 2011. 10:12h neregistrovan korisnik ovo podseca na humanitarne akcije katarine rebrace,da li se iko od ucesnika akcije pita gde su televizori,dvd plejeri i kamera koje su donirane domu 2009te....u domu nisu sigurno a vi pogadjajte kod koga su". http://www.youtube.com/watch?v=jlbNTqsaDY8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da Vam svima kvarim dan, ali me ovakve stvari toliko iritiraju, ali spadaju, takodje i nazalost, u (necije) utiske: Pogledam slucajno komentare na tekst o jucersnjoj akciji Blic online i prosto ne mogu da verujem kakvih ljudi ima . "dex Nedelja, 25. 12. 2011. 10:14h neregistrovan korisnik Svaka cast. Odlicno ste odigrali svoje uloge.Od proleca mozete opet nekaznjeno da ludujete, vozite 200km. kroz grad. Pa boze moj vi ste humanitarci. Ko sme vas da kaznjava. Providno". "nislija Nedelja, 25. 12. 2011. 10:12h neregistrovan korisnik ovo podseca na humanitarne akcije katarine rebrace,da li se iko od ucesnika akcije pita gde su televizori,dvd plejeri i kamera koje su donirane domu 2009te....u domu nisu sigurno a vi pogadjajte kod koga su". http://www.youtube.com/watch?v=jlbNTqsaDY8 Unas... oni koji su banovani sa ovog foruma su sigurno i napisali te komentare, ali na njih se ne moras obazirati...nebitni su pored svih oni reci pohvale Kocho... ovo tek sad videh.... vrh je .... tj Bandolero svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da Vam svima kvarim dan, ali me ovakve stvari toliko iritiraju, ali spadaju, takodje i nazalost, u (necije) utiske: Pogledam slucajno komentare na tekst o jucersnjoj akciji Blic online i prosto ne mogu da verujem kakvih ljudi ima . "dex Nedelja, 25. 12. 2011. 10:14h neregistrovan korisnik Svaka cast. Odlicno ste odigrali svoje uloge.Od proleca mozete opet nekaznjeno da ludujete, vozite 200km. kroz grad. Pa boze moj vi ste humanitarci. Ko sme vas da kaznjava. Providno". "nislija Nedelja, 25. 12. 2011. 10:12h neregistrovan korisnik ovo podseca na humanitarne akcije katarine rebrace,da li se iko od ucesnika akcije pita gde su televizori,dvd plejeri i kamera koje su donirane domu 2009te....u domu nisu sigurno a vi pogadjajte kod koga su". hmmm... po stilu, rekao bih da je ovo maslo ekstremističkog krila biciklista pod nazivom "25.brzina", ili onog udruženja roleraša "Sluške na uške"... Ne verujem da je u pitanju geng "pešaci van pešačkog", to ne liči na njih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ne obraćajte pažnju na tih par napisa, nije to vredno ni trenutka pažnje. prvo napisano je očigledni retard a ono drugo je jako prepoznatljiva forma par bezvrednih likova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Decembar 25, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unase, nemoj da se sekiraš. Ne može da prođe bez takvih komentara. Nismo bitni mi, za svaku vest, ma kakava bila, naći će se hejter. Samo sam čekao prvi takav komentar. I pretpostavio sam da će ovakav da bude. Ebiga, ne smeta njemu 200 km/h, nego ne može da nam oprosti što radimo sve ono što on nije u stanju da iznese. Btw, uz čestitke svima, želeo bih da poručim da se kod mene nalazi crvena marama sa natpisom ''Yamaha'' izgubljena u restoranu. Pa vlasnik može da me kontaktira na PP radi vraćanja iste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 25, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da mi promakne: ALO, 25.12.2011. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nisam izdrzao a da mu ne odgovorim ovako Ja bih se stideo toga sto govoris. Ja sam svoj motorcikl zaradio, sa njime proputovao mnogo divnih kilometara, drzava, gradova... Zao mi je ljudi poput tebe. Ludi tebi slicni, voze kroz grad tako kako si naveo, jer iz istog nisu mrdnuli.Otvori svoje oci, i nemoj da te sputava mrznja da ucinis nesto dobro. Ja te pozivam da se nekada provozas sa nama, da upoznas nesto vise od svog grada u kome se osecas nebezbedno zbog NAS. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da odgovorimo tim znatizeljnicima, jedan tv, naravno LED tehnologije od 42 inca je kod mene ali posto je kako rekoste star vec dve godine red bi bio da ga zamenim novim. Naravno, iz ovogodisnje akcije a ovaj "stari" cu pokloniti autoru komentara. Daki je uzeo nesto kesha jer je sredjivao gajbu, mislim oko 17 soma evritja a ostatak smo se dogovorili da doniramo Ssnupiju da kupi Kawasaki i najzad bude faca na forumu. Arakis je pokupio onih 11 kamera i 23 DVD plejera jer u njima ima puno elektronike koje su mu neophodne u Labosu,pa kad dodjemo da nam popravi nesto da opet ispadne humanitarac i to nam ne naplati! Dragi moji anonimni autori ovih komentara, neodoljivo me podsecate na malog Pericu koji je pisao pismo deda mrazu ali mu se, nazalost, zelje nisu ispunile. Ali ako kojim slucajem niste culi za to pismo evo Vam link i probajte da sastavite nesto slicno osim naravno sto Vi,"pravi humanitarci" necete zeleti bicikl, vec pozelite da Vas mi, kao deda mrazevi vratimo na forum... :lol: http://www.youtube.com/results?search_query=perica+pise+pismo+deda+mrazu&oq=perica+pise+&aq=0&aqi=g1&aql=&gs_sm=c&gs_upl=1169l2479l0l5346l5l5l0l3l3l0l305l576l2-1.1l2l0 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 25, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo navikli na ovakve hejterske komentare. Pobogu pa mi smo motociklisti koji nosimo opremu, ne divljamo po gradu, vozimo uredno u koloni i činimo tri stotine dece srećnim. Ne dajte da ovakvi komentari bace senku na ono što ste učinili juče! Takvi ljudi koji su sposobni a ostave takve komentare, jednostavno su nesposobni da bilo šta učine za druge.Njima i 5 km bi predstavljao problem da dođu i pridruže se akciji. A mi imamo dokaze da daljina ne sprečava ljude da učine dobro delo!Imali smo deda mrazeve (sami će se prepoznati ) iz Subotice, Kragujevca, Mladenovca, Smedereva,Lazarevca... Njih ni loše vremenske prognoze, ni kilometraža nije sprečila da jučerašnji dan učine posebnim za decu iz Sremčice! Naša nagrada je iskreni zagrljaj dece iz Doma i osmeh koji im nije silazio sa lica!! Još jednom hvala svim dobrim ljudima, svim motociklistima velikog i čistog srca na predivnom provedenom danu!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 25, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Heeeej drugari DedaMrazovi i Babe Mrazice budite ponosni na sebe ovi komentari su potpuno ne bitni i zato dajte da vam ja opišem današnji događaj u Delti! Dolazi gospođa, staje kod vitrine Sremčice, ja prilazim sa pitanjem da li želi da pogleda samo ili da nešto i kupi pošto su to radovi dece ometene u razvoju iz Doma Sremčica i tom kupovinom ona čini humano delo! Osim toga što su prelepi i zaista jeftini radovi njima taj novac pomaže da kupe materijal da bi ih dalje pravili u okviru svojih dnevnih terapija! Ona meni na sve to moje izlaganje odgovara ovako! Znam sine, znam gledala sam na televiziji sinoć ih doveli motociklisti u centar grada da se i oni raduju Novoj Godini! Jeste gospodjo i ja sam deo njih....da doveli smo ih prvi put ove godine, toliko su se radovali..... E svaka vam čast! Neka ste! Sevap je! .......i nastavile smo da pričamo o jučerašnjim dešavanjima a ujedno gospođa izabra jedno 10-tak čestitki, tri, četiri miljea za poklone.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXA GORANE Brate moj :lol: :lol: ovo jos nisam ocekivao... ako vec donirate onda mi donirajte pravi motor YAMAHU a ne Kantasaki djubre(DA me ne cuje Caruga) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 25, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ti losi komentari su normalni i svako ko je malko duze na forumu zna odakle to dolazi. Jednostavno treba ih ignorisati i ne pridavati im nikakvu paznju. Vladimirtika@ odgovaranjem i polemisanjem na tu temu dolazite do onoga sto oni i zele a to je bacanje senke na vise nego uspelu akciju. Jos jednom svaka cast svim ucesnicima, po slikama i klipovima vidim da je bilo fenomenalno. Ostaje zal sto i ove godine nisam prisustvovao sa nadom da cu bar za Uskrs biti tamo gde treba. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Natasa, puno mi je srce bilo i jos uvek je. Pevao sam i cihu,cihu i zum,zum zajedno sa tom decom i osecaj je bio velicanstven kad znate da ste deo ovakve akcije. Neka oni pricaju sta god hoce, mi znamo ko smo i kakvi smo a znaju i oni i bas sbog toga i pisu te gluposti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I onako nisu objavili moj komentar. Valjda je pun psovki i vredjanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXA GORANE Brate moj :lol: :lol: ovo jos nisam ocekivao... ako vec donirate onda mi donirajte pravi motor YAMAHU a ne Kantasaki djubre(DA me ne cuje Caruga) Znam brate moj, ali ti vec imas tu kako se kaze javahu ili tako nesto i opet moras u teretanu da se pumpas da bi bio primecen, a mene juce startuje babac od 70 godina, kad je videla sta vozim i pita "ti deda sa Kawasakijem, jel' ima nesto bre za babu?" a zamisli jos da sam skinuo bradu, pa da vide da nisam deda??? Ja ne bih mogao da se odbranim od riba juce. Kaze ti tvoj brat, ugledaj se bre na starije, kupi Kawali i odmah si glavna faca, ne treba da drzis otvorena vrata na svlacionici u teretani da te smekaju ribe, same ti prilaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...