fotovesic 0 Napisano Decembar 22, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam,tj malo mi fali da prelomim. Nisam bas neki poznavalac motora,pa bih molio par saveta vezano za ovaj tip motora. Inace motor je 1982 god, 900 eura,u dobrom stanju, prva farba(ocuvana),novi izduvi,akumulator,polovne gume ali dobre,istekla reg... Da li vredi te pare,ili moze li se za iste uzeti bolji motor?? Hvala svima u napred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fotovesic 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je njegova,posto nisam siguran kako se preziva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fotovesic 0 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da to je taj motor. Ne smeta mi godiste. Bitnije mi je da je masina "zdrava" i dobra. U svakom slucaju,hvala na informacijama!! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Imate neku fotku motora za nas ljubitelje XJ, da uživamo dok pratimo vaš razgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam,tj malo mi fali da prelomim. Nisam bas neki poznavalac motora,pa bih molio par saveta vezano za ovaj tip motora. Inace motor je 1982 god, 900 eura,u dobrom stanju, prva farba(ocuvana),novi izduvi,akumulator,polovne gume ali dobre,istekla reg... Da li vredi te pare,ili moze li se za iste uzeti bolji motor?? Hvala svima u napred!! Ako je to ta Seca onda ja ne bi puno razmišljao. To ti je Yamaha pravljena za američko tržište, u Europi jako jako redak primjer Ako je još cena 900 € za 82-godište, onda treba odmah da uzmeš več zbog toga, jer če sledeče godine navršiti 30 godina i ti dobivaš pravog oldtimera. Sad je zima i vreme za sređivanje pa možeš polako da središ sve što je potrebno i na prolječe registriraš motor kao oldtimer. A i sam motor izgleda fantastično. Nemoj ništa prerađivati, samo ga ostavi originalnog stanja i lepo ga mazi. Več za koju godinu če mu cena ne samo da se duplira več i potroji. I još za kraj imat češ mašinu,koju nema (skoro) niko na tim prostorima. Dobro to je moje mišljenje Da imam mesta u garaži, uzeo bi je i sam, al več imam 2 motora i 2 skutera i sad treba da stigne i treči motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije ova što si je ti našao ali je ista,samo malo starija i ne baš ovako očuvana... ...Vidim - greška u koracima , al ta je taj model Svejedno 750 SECA je jedna jedina i najlepša u štali XJ..Gledao sam malo po mobile de i od 11.300 yamahi, koje se trenutno prodavaju, ima samo jedna jedina - p l a v a. Još jednom, Ja ne bi puno razmišljao kod kupovine, pa makar i nije u tako dobrom stanju, ko ona crvena iz 1988 -me ... pozdrav iz dežele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi kupio da sam na tvom mestu.Te pare ces uvek dobiti za njega,pogotovu kad bude oldtimer,a to ce biti vec za dva dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel postoji ta fora sa oldtimerima? Ima nekih povlastica, ili? potpis: Neobavešten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je redak a kultni model i pritom ocuvan moze da vredi nesto inace je nebitno koliko je star. npr nsu pretis i guzzi v35/falcone, jawa, mz es/ts... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fotovesic 0 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa kupljeno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ova http://oglasnik.bjbikers.com/ads/xj-750-seca/ je bila moja. Prodavao sam je 4 meseca i na kraju je dao za 900.- To je odličan motor. Vozi se kao bicikla. Prelep zvuk, udoban. Moj ti je savet da odmah zameniš volan za neki širi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Velika,cudnog izgleda,upravljiva,udobna...u orginalu sve...sem najruznijeg vizira koji je iko ikada napravio(to skinuh odmah) SECA je '85god ima i 84 tkm na satu.Motor za uzivanje.Ne prodajem je,samo je hvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi rekao cenuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna da pravi drustvo sivoj...slikacu ih zajedno pa da napravimo glasanje koja je lepsa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan evo ih obe.... .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kefalo 0 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 1 post Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od nedavno sam vlasnik Yamahe XJ 750 `84 god, pa me interesuje koje ulje ide u nju,i koja kolicina? Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smiksi 1 Napisano Octobar 5, 2021 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, da ne zna slucajno neko ko ima delove za Secu? Trebaju mi stapovi, tj 1 stap mi je gotov,stapovi su inace 36x685mm, mada moze i + - 5 mm tipa 680 ili 690mm,znaci bilo sta od toga mi pase, i desni prekidac za paljenje, moj se odlomio.Bio bih mu vrlo zahvalan .Volim Secu bas , i zao mi je da budzim, stavljam drugi prekidac jer ne mogu da nadjem originalni, pa bi morao da skidam plastiku volana pa da budzim drugi retrovizor itd.Hvala na pomoci, ako neko ima delove i raspolozen je za prodaju neka me kontaktira na broj ako mu nije tesko.. 062636646 ,pozdrav drugari. Promenio Octobar 5, 2021 član Smiksi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...