Nimmin 6736 Napisano Octobar 26, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav majstore. Hteo bih da zamenim "roštilj" koji montiran na top case, sadašnji je od gvoždja, 6mm, za isti takav ali od prohroma. Pitanje glasi: da li radiš varenje prohroma (savijanje i sečenje na meru bi ja prethodno uradio i doneo spremno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Radim varenje prohroma ,tako da ne bi bio problem.Donesi pa cu ti to izvariti. Cena ce biti ok ali moram prvo da vidim. Pozdrav. Pozdrav majstore. Hteo bih da zamenim "roštilj" koji montiran na top case, sadašnji je od gvoždja, 6mm, za isti takav ali od prohroma. Pitanje glasi: da li radiš varenje prohroma (savijanje i sečenje na meru bi ja prethodno uradio i doneo spremno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, zanima me cena crash barova za Super Tenere. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cena poslata na pp. Pozdrav. Sebo, zanima me cena crash barova za Super Tenere. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, zanima me cena crash barova za Super Tenere. Pozdrav Mozes li i meni poslati cenu sebo? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Poslato na pp. Sebo, zanima me cena crash barova za Super Tenere. Pozdrav Mozes li i meni poslati cenu sebo? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Poz,,nisam stigao da pogledam celu temu tako da se mozda ponavljam,,,elem zanima me crash bar za KLE 500..05god,ako postoji uopste bitnija razlika (za crash bar)u odnosu na ranije modele. Da li mogu da te zamolim da mi posaljes slike da vidim da li mi odgovara model,i cenu za isti. sve najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle ...eto sad sam procitao malo detaljnije,,zanima me bas takav "mali " model, cena? I da li vrsis montiranje i koliko vremena treba da odvojim, poz jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru do 9h ,doteras motor a preuzmes ga sa montiranim crasom oko 20 h Za cenu me pozovi jer ima vise modifikacija koje diktiraju cenu.. Pozdrav. Kawasaki kle ...eto sad sam procitao malo detaljnije,,zanima me bas takav "mali " model, cena? I da li vrsis montiranje i koliko vremena treba da odvojim, poz jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Octobar 28, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan da li mogu da dobijem cene i modifikacije na PP? pozz Ujutru do 9h ,doteras motor a preuzmes ga sa montiranim crasom oko 20 h Za cenu me pozovi jer ima vise modifikacija koje diktiraju cenu.. Pozdrav. Kawasaki kle ...eto sad sam procitao malo detaljnije,,zanima me bas takav "mali " model, cena? I da li vrsis montiranje i koliko vremena treba da odvojim, poz jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 28, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pogresno sam se izrazio . cena zavisi od modela,posto ih ima vise. Posalji mi na mail ako imas neku sliku modela koji bi napravio. Pozdrav. da li mogu da dobijem cene i modifikacije na PP? pozz Ujutru do 9h ,doteras motor a preuzmes ga sa montiranim crasom oko 20 h Za cenu me pozovi jer ima vise modifikacija koje diktiraju cenu.. Pozdrav. Kawasaki kle ...eto sad sam procitao malo detaljnije,,zanima me bas takav "mali " model, cena? I da li vrsis montiranje i koliko vremena treba da odvojim, poz jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 29, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda dominator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 31, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jao vidi moj motor <3 Odlicni su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je extra ,samo nastavi da ga odrzavas. Pozdrav. Jao vidi moj motor <3 Odlicni su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 31, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudicu se svim silama,kada sredim dizne u Temerinu tj postavim dynojet dolazim u goste da se provozam malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 1, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ali samo po asfaltu. Potrudicu se svim silama,kada sredim dizne u Temerinu tj postavim dynojet dolazim u goste da se provozam malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 2, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Test na 220 kofer je jos tu iako fabrika preporucuje max 120.. takodje i do 3kg a stalo 20 bez problema..izdrzljiv ovaj Givi,u nosace ne sumnjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 2, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Smanji malo.Pozdrav Test na 220 kofer je jos tu iako fabrika preporucuje max 120.. takodje i do 3kg a stalo 20 bez problema..izdrzljiv ovaj Givi,u nosace ne sumnjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki versys 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 5, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit 1250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Moras da smanjis rezoluciju slika na 600 x 800. Pozdrav Afrika RD 04 / 91 g.p. / bocni nosaci kofera - rad majstora Sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 10, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao juce garazni stender. Zadovoljan sam, brzo ga sastavio i isprobao. Moze za zadnji i prednji tocak. Ocistio i podmazao lanac, po prvi put u zivotu onako kako dolikuje i kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan.Nisi stavio slike. Pozdrav . Stigao juce garazni stender. Zadovoljan sam, brzo ga sastavio i isprobao. Moze za zadnji i prednji tocak. Ocistio i podmazao lanac, po prvi put u zivotu onako kako dolikuje i kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A centralni stenderi? Varadero??? Cekam te od letos Kada pocinje produkcija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...