seba011 1622 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija Caponord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Izvini molim te ,kazi mi da li sam ti poslao cenu za nosac z kofera. Pozdrav. koliko bi isasao nosac za zadnji kofer za bmw r1100r ? nesto poput ovoga: http://www.kappamoto...c_man_k6350.pdf hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan jos niste, al ja sam strpljiv :-) hvala na pitanju pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na mom propustu. Pozdrav Seba. jos niste, al ja sam strpljiv :-) hvala na pitanju pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Afrika rd 03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija caponorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Imate li centralni stender za kawasaki kle,i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ,nemam. Nije bilo interesenata, tako da nisam skidao mustru za kle. Pozdrav. Imate li centralni stender za kawasaki kle,i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 22, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim za centralni stender za moj TDM - malo se oduzilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Znam , nije do mene , veruj mi .Pokusacu da bar taj za tebe odradim pocetkom nedelje. Pozdrav. Samo da podsetim za centralni stender za moj TDM - malo se oduzilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 22, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam , nije do mene , veruj mi .Pokusacu da bar taj za tebe odradim pocetkom nedelje. Pozdrav. Samo da podsetim za centralni stender za moj TDM - malo se oduzilo.... Ako mozemo da ga montiramo u nedelji od 1. Aprila bilo bi super Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Mart 22, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se napravi crash bar za Apriliu Pegaso 650 Trail 2006. god, i koliko to kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Pogledaj na netu ako imas neki bars koji ti se svidja, pa posalji sliku da vidimo. Pozdrav Moze li da se napravi crash bar za Apriliu Pegaso 650 Trail 2006. god, i koliko to kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Mart 23, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da nema na netu mnogo sta da se probere. Evo... Ovaj mi je lepsi, ali nemam ovakvu plastiku ispod kartera, a ne bi da budzim... A mislim i da je zbog poslova oko odrzavanja motora bolje staviti onaj prvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 23, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je prvi lepsi i jaci od ostalih.Pozdrav. Bojim se da nema na netu mnogo sta da se probere. Evo... Ovaj mi je lepsi, ali nemam ovakvu plastiku ispod kartera, a ne bi da budzim... A mislim i da je zbog poslova oko odrzavanja motora bolje staviti onaj prvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Mart 24, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, ja NE mislilm da je prvi lepsi. A verovatno jeste jaci i laksi za montazu i izradu, sto je sve bitnije nego da je lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se nismo razumeli? I ti i ja smo se slozili da je prvi jaci konstrukciski , a nismo se slozili oko lepote. Stvar ukusa.A sto se tice izrade ,mnogo je lakse odraditi drugi na slici nego prvi.Tvoj motor, tvoj izbor. Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi br. mobilnog ,da te nazovem. Pozdrav. Znam , nije do mene , veruj mi .Pokusacu da bar taj za tebe odradim pocetkom nedelje. Pozdrav. Samo da podsetim za centralni stender za moj TDM - malo se oduzilo.... Ako mozemo da ga montiramo u nedelji od 1. Aprila bilo bi super Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam crash bar na Super Teneri, al je prilično nizak za off road koji vozim. Koliko bi koštao i kada bi mogao da napraviš jedan malo kompleksniji, tj. malo viši sa STeneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi neke slike ili skicu, da vidim o cemu se radi. Pozdrav. Imam crash bar na Super Teneri, al je prilično nizak za off road koji vozim. Koliko bi koštao i kada bi mogao da napraviš jedan malo kompleksniji, tj. malo viši sa STeneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege i majstore, interesuje me koliko je komplikovanije praviti rollbar klasicni za super tenere 750 od inoxa nego od obicnog zeleza i koliko kosta kod Vas standardni roolbar za ST od inoxa a koliko obicni od zeleza naravno sa svim samo da ja zasarafam. Kao i da li postoji mogucnost slanja doticnog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tenerasu. Od inoxa ne radim crash barove .Standardni od obicnog gvozdja kosta sedamdeset eura.Postoji mogucnost slanja ,samo je problem naplate. Ako se budes odlucio za kupovinu ,razradicemo semu. Pozdrav. www. crashbars.rs Pozdravljam kolege i majstore, interesuje me koliko je komplikovanije praviti rollbar klasicni za super tenere 750 od inoxa nego od obicnog zeleza i koliko kosta kod Vas standardni roolbar za ST od inoxa a koliko obicni od zeleza naravno sa svim samo da ja zasarafam. Kao i da li postoji mogucnost slanja doticnog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sponzorski rad za stunt vozaca Marka Brkica Brke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čuli smo se prije par mjeseci preko mailom za kreš bar za ST tako da sam +1 za ove barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Prva ST koja dodje pravim duplikat i javljam ti se .Pozdrav. Čuli smo se prije par mjeseci preko mailom za kreš bar za ST tako da sam +1 za ove barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...