Jump to content

Moto Zajednica

pozdrav svima koji me znaju

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: honda

pozdrav braćo bajkeri i sestre bajkerke........

zovem se Attila Horvath iz kovačice opština između pančeva i zrenjanina ...

Inače sam rodom iz rumunije tačnije iz jednog gradiće po imenu lugož, sa svoje 5 god. sam se doselio u kovačicu i od tad živim u tadašnjoj Yugoslaviji a sadašnjoj Srbiji. završio sam školu 4 stepen mašinski tehničar, ali sam se prekvalifikovao za profesionalnog vozača.... od tad radim u firmi milšped već punih 5 godina, kao vozač teškoh kamiona ( šlepera ), od toga 3 god. sam radio u međunerodnom transportu... zadnje dve godine radim samo isključivo domaći drumski saobraćaj...

Bajkerstvo me zanimalo još od malena ali pošto su vremena bila takva kakva jesu moji roditelji nisu bili u mogućnosti da mi kupe motor....

Prvi motor sam kupi pre 4 god. bio je to skuter 125 ccm to sam kupio zbog obuke.... posle toga mi se pružila prilika da kupim sebi motor koji sam sanjao odmalena, HONDU cbr 600 f 2 ... ubrzo posle kupovine sam pao :moto2: i tad sam prvi put doživeo ozbiljinji pad..... od tad još uvek imam ožiljke po rukama i licu..... potšo naravno kacigu nisam imao na glavi.... to mi je bila jedna velika škola od tad kacigu nosim i kad spavam jer me štiti od žene ( naravno ako oće da me bije ) :moto3:

Inače ove godine sam bio jedan od osnivatora ( osnivač ) moto kluba u kovačici koji se sada zove NAMELESS RIDERS koji je osnovan u januaru tekuće godine....

inače sad sam se povukao iz kluba zbog svojih privatnih razloga a pomalo i neozbiljnosti klubskih drugova.... :( nije mi svejedno što se tako desilo ali dobro život ide dalje... mada imam sina koji još uvek nosi boju kluba, a ima samo 5 god. :D;)

eto to bi bilo ukratko o meni....

ko hoće da se druži da se upozna evo mog broja pa ako je u prolazu kroz kovačicu neka se javi da odmori malo i da popričamo po jednu ( dobro po jedno 5 -10 )!!!:cirka2:

060 / 3020287

atila

pozdrav i vidimo se siguno negde na skupovima ili na zimskim žurkama :hej::zdravo::muzicari:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja