Jump to content

Moto Zajednica

eh da sam malo mladji a da mi je pamet ova.....

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

eto, posle ko zna koliko meseci listanja ovih stranica odlucih da se i ja prijavim kao ljubitelj motorcikala a dace bog (ako neda zena) da i ja postanem bajker sa velikim B.

naime kao osnovac i srednjeskolac sam jahao razne Tomose i slicne skalamerije a nedosanjani san mi je bio KMX. a sad se omatorelo, odrtavelo a crvi u pozadini mi ne daju mira pa polako smisljam pakleni plan da se i ja motorizujem na dva tocka. gledam oglase, prelistavam teme i razmisljam kako da napravim finansijsku konstrukciju od oko 1500 EUR za neki enduro. sve sugestije su mi znacajne iz razloga sto imam vrlo malo iskustva sa nekim vecim motorima ( preko 125 ccm).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Pozdrav!

Savetujem da uzmeš u obzir Yamahu XT600, jako dobar motor koji se može naći za male pare, postoji tema na forumu "Yamaha XT600 - All in one" pa se upiši :)

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Dobro poznata prica :aha:

Dobro nam došao i samo napred. A uz gledanje motora odmah gledaj da kupiš i dobru kacigu jer kaciga glavu čuva...i od motora a i od žene :moto3:

• U prolazu, 4 postova

600 ccm, da mi to nije malo preveliko obzirom da sam 172 cm visok i 88 kg, a uz to i nemam neko vozacko iskustvo (naravno imam A kategoriju i kacigu). Elem, da razjasnim pitanje koje svi manje vise imamo - dozvola zene. naime kod nje su pare, a u svojoj firmi imam finansijskog direktora koji opet drzi pare od firme pod kontrolom. ali ima rezervna varijanta: ja u svojoj firmi vodim posao oko proizvodnje i montaze rashladnih uredjaja, tako da tu mogu da napravim kombinaciju..........

razmisljao sam i da pazarim (tante za kukuriku kombinacija) neki osteceni motorcikl za relativno male pare pa da ga sredim posto imam fantasticnu radionicu i uslove za masinsku obradu, varenje, farbanje i sl. ide zima a u mom poslu sad i nema mnogo posla tako da cu imati vremena da se zimus zanimam i da za prolece spremim masinu.

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Nije mnogo 600ccm, ako imas dobre kocnice ( u glavi ) :zvizduk: i za neku opusteniju voznju je mnogo bolji nego neka 125 -ca koja ce te sama terati da je zavrces da bi isla. I moj ti je savet da ne kupujes neispravan ( koliko god da imas volje i alata ) i na ispravnom ces imati stalno nesto da cackas. Cesto, skoro uvek neispravan izadje za 50% skuplje nego ispravan ( neracunajuci u cenu tvoj rad ) Neispravan moze samo ako ti ga neko pokloni, pa ajd da se nebaci :lol:

I moje preporuke za XT600 !!!

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

sobzirom da ovo nije tema za savetovanje vec za predstavljanje clanova, predlazem da otvoris novu temu u podforumu kupujem ili opsteim temam otvori temu saveti za odabir motora i onda cemo tamo lepo raspraviti sve a javice se sigurno jos dosta iskusnijih kolega :zdravo:

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: honda

dobro nam doša druže naš.....

za ženu neznam kako će reagovati ali sam siguran da nebi omanuo ako bi uzeo hondu- afrikatwin ili suzuki dr big.... nisu skupi a dobar je motor....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja