Boris_LION 1404 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja ... Eto ... Nije joj bilo sudjeno da dobije Pa ako hoce da neko obraduje svoju devojku/zenu ... Nov novcijat ... Flow daska, torba i Flow vezovi ... 151 duzina Cena opet sitnica ... 170e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 18, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jbg moja je zasluzila da dobije al neki od 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja ti rekoh , nisu zasluzile i ovako ih menjamo cheshce nego ulje na motoru ... ja ti nudim 100e ali u ova dva dana ako odluchish posle sam na skijanju ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan i jel' prodat? koja je na kraju cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 4, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti tu Jelena, ti si mi bas za snowboard... :P :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Srdjane ja ti rekoh bre da me ne prozivas po internetu.. nego idemo na onu gurmansku pljesku sto si obecao.. a JA JESAM ZA BOARD )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan New special price my friend .... Nova cena danas i sutra 130e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...