brki82 210 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Transalp, 92godiste,presao malo manje od 80000,al ja verujem da je to 280000,ili 380000(nece da mi kaze).Istekla registracija,prednja guma anakee,zadnja IRC(potrebna zamena).Za tri godine nista nije radjeno osim servisa,pali k'o svaka Honda . Plastika,ko svaka plastika na transalpu,ima male naprsline na oklopima na par mesta(to cu da slikam)sediste treba da se presvuce,jedna usica za centralni je malo iskrivljena,nista strasno.agregat,radi bez greske,sve ispravno...sta jos reci. AH da,cena 1500efix,a mozda i ne pozdravv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan za dzabe ga dajes. jevtinije ovde nego preko. malopre sam gledao. nema nista ispod 1800e to godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan pa kad mi je Djurkan nabio grizu savesti kupujem drugi,pa da ga ne ispustim,da izvines Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 14, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Srećna prodaja. Samo strpljenje i vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,ovaj motor sam uzivo video i mogu samo sve reci pohvale da kazem za njega,a Brki je sve najrealnije napisao o njemu i svaka cast na tome. Srecna prodaja druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad mi je Djurkan nabio grizu savesti kupujem drugi,pa da ga ne ispustim,da izvines IZV. ZA OFF ,pusti njega nema on veze,motor je dobar i lep,pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Зар и ти сине Бруте?? Добар и проверен мотор, вреди погледати а и купити Брки, срећно са продајом Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan 1400e... 069/1219418 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Motor vise nije na prodaju,posle mnogo razmisljanja i premisljanja,ostaje i ovu sezonu kod mene. Moze brisanje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...