RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Heh ja bio lud i poslusao endurca i oprao kacigu kad se konacno oslusli vrtaio sam vizir, pa na probu, kad ono cinimi se da teze ide i vizir i ceo da kazem flip odnosno teze se spusta ceo prednji deo kacige. Rrazmisljao sam da skinem viziir i da podmazem mehanizam WD-om sta vi mislite o tome?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imam negde u radionici originalno mazivo za kacige. Podseti me da ti posaljem. Lici mi na obicnu vazelinsku mast, jedino sto se zove FM. Ako sutra dolazi neko iz NS na Cer mogu poneti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja nije hitno nosicu je zatvorenu sa spustenim vizirom, pa ako budes dolazio za NS ponesi je ako ne provozacu se ja kerjem meseca do tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 16, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Heh ja bio lud i poslusao endurca i oprao kacigu kad se konacno oslusli vrtaio sam vizir, pa na probu, kad ono cinimi se da teze ide i vizir i ceo da kazem flip odnosno teze se spusta ceo prednji deo kacige. Rrazmisljao sam da skinem viziir i da podmazem mehanizam WD-om sta vi mislite o tome?! Ugusices se od WD-A. Vazelin je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1542 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 592 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan WD ce nakon nekog vremena ispariti. Bolje je da uzmes silikonsku mast,koju jeftino mozes nabaviti u svakoj prodavnici elektronike,ili ako imas nekog prijatelja elektronicara,pa od njega uzmes malo.Sil. mast je cista,ne smrdi,i fino podmazuje,ali nakon recimo godinu,dve pocne da steze pomalo. Jos bolje je:ako imas nekoga da pravi dzempere ili carape ili sl.,oni koriste neku belu mast,vrlo cistu,mislim da je Molibden-Sulfat,ali nisam siguran. Ako hoces,ja mogu od prijatelja da ti nabavim malu kolicinu pa da probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...