srkixt660 28 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nikada neće doživeti slavu kao stara XT600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, ovako, na konkretno piatnje konkretan odgovor: Valja. Sada pitanje, zasto valja? Odnosno koja ce namena motora biti. Za neki madakadam, lose asvaltirane puteve i neki ne preterano dalek put (znam ima onih koji su putovali i na 125 ccm) itekako valja. Za nesto drugo... hm... Ima Minarelli agredat, a kako se on pokazao u raznim modelima imas ovdje http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=800&Itemid=44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi uzeo xt660, ali x verziju pa me zanimaju iskustva, misljenja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno koja ce namena motora biti. Za neki madakadam, lose asvaltirane puteve i neki ne preterano dalek put Ne znam koja je definicija ''preterano dalekog'' puta, ali taj motor može mnogo više puta da proguta od BILO KOG vozača sedeć' na njemu...Prija mu i dobar asfalt i svakojaki vremenski uslovi...U domenu zdravog razuma enduro priče, nema prepreke na vidiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Da, motor moze, ali zbog oblika sjedista mislio sam na zadnjicu vozaca kod ,,preterano dalekog'' puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan \ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 15, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ista znao o Yamaha,ali znam to da ima decko u Trebinju koji je vise vozi na jednom nego na dva tocka ,pa motoru nije nista. Sad da li je on imao srece prilikom kupovine ili cudna ti cuda Yamaha ipak napravila dobar motor,ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan srkixt660 slusaj sad (citaj) vec sam negdje drugde rekao da se vrijednost motora mjeri po kolicini osmjeha koju izazove. Vidim tebi se svidja XT660R, samo si htio si da otklonis neke nedoumice. Sto se kvaliteta tice ne brini, valja. Sto se koncepcije tice svako ima neke svoje favorite... Po tvojim postovima zakljucujem da bi pravi potez bila kupovina XT660R, ako mozes trk u salon i da te vidim negdje na drumu (ili makadamu) kako uzivas troseci gume, lanac, gorivo, pakne,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo 0 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan to je sranje kakvog nema.cas ide cas ne ide... :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...ali ja je UZIMAM 100% i necu se pokajati! Otkud znash..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne,ne sine...brkash! Kad uzmesh motor koji zzelish(a uvek je valjda tako,zar ne..), to je onda otelotvorenje tvoje ambicije! A da li cesh s'njim biti zadovoljan ili ne,to cesh saznati kasnije..u toku korishcenja,jel? A shto se tiche XTX ili XTR koncepcije,sigurno je da valja! Jes da je Yamaha ..ali ja josh nisam sreo choveka koji je rekao da je losh ili da je "krshina" koja chas ide chas ne.. Bilo bi lepo,a i doprinelo bi diskusiji kada bi i nashi mladi chlanovi,kakav je i danilo,objasnili svoje mishljenje...u suprotnom takav stav nema nikakvu tezzinu! I kakav je to rechnik! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Osmeh je najvazniji ! A sto se tice masine PRVA LIGA ! I ja sam je imao kao opciju pa sam uzeo nesto slicno sa istim motorom . I da osmeh nemogu da skinem nikako , prosto mi smeta dok vozim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ista znao o Yamaha,ali znam to da ima decko u Trebinju koji je vise vozi na jednom nego na dva tocka ,pa motoru nije nista. Sad da li je on imao srece prilikom kupovine ili cudna ti cuda Yamaha ipak napravila dobar motor,ne znam. Momak se zove Djole,vozio je plavog XT-Ra,ne znam da li ga je prodao posto ga ne vidjam.Momak je od 2004. napravio 40 i koju hiljadu kolko se secam.Ako neko poznaje Novi Sad on bi ga digao na semaforu pre mosta slobode i vozio ga ceo pravac.Promenuo je dosta kompleta guma jer ga on bas vosti ali i odrzava ga dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Neces se zajebati ako ga uzmes! Ja vozim XTX-a i presao sam za 2 godine 25 soma, samo redovan servis i gume! Za svo to vreme ga nisam vozio samo kad je ispod nule i nikad me nije izdao do sada... Sto se tice komentara za KTM da ima bolju viljusku i par drugih stvari je tacno, ali je i 2 soma skuplji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...