Jump to content

Moto Zajednica

Peugeot tweet 50 4 t

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

Imam skuter Peugeot tweet 50 4 t.Presao oko 2500km.Udoban je za grad super veliki tockovi 16 cola trosi izmedju 3.1 i 3.3 litre bezolovnog ima katalizator euro 4 norma.Ide oko 70 / 73 km po ravnom a na uzbrdicama do 40 km.Visok sam 180 cm tezak oko 84 kg.Ali posle servisa na 2500 km kad mi u Veranu promenise rolnice filter vazduha svecicu skuter ide oko 58 / 62 km i nece brze iako ima jos 1/8 gasa slobodnog hoda na rucici samo se cuje kako je karburator otvorio i kako usisava vazduh ali brzina nista visa .Oduzmem malo gasa on i dalje ide 60 km.Stavili mi rolnice po kataloskom broju sto preporucuje peugeot od 5.9 grama mada ja mislim da su fabricke bile teze.Ima li jos neko Tweeta sa ovim problemom.Inace svaki dan sam prelazio oko 24 km. Uvece kad je bilo hladnije isao je i oko 78 km a sad mi se i ne vozijer u startu malo je zustriji i brzo postigne 50 km a posl mu treba vecnost da dodje do 60 km.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Izgleda da si u pravu, lakše rolnice daju brži start ali nižu krajnju. Probaj u svojoj režiji da nađeš teže rolnice ( 6,5-7gr, ne moraju baš Peugeot) i zameniš te vidiš kako se ponaša.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja