Gaya 5 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Po informacijama koje sam dobio ,danas izmedju 13 i 14 desila se saobracajna nesreca u pozeskoj u blizini kafica park. Prema recima ocevidaca motor je bio oboren a vozaca su odvezli hitnom. Ako neko zna vise neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je motor ogromnom brzinom oborio stariju zenu koja je prelazila ulicu van pesackog prelaza i navodno da su oboje jako tesko povredjeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je motor ogromnom brzinom oborio stariju zenu koja je prelazila ulicu van pesackog prelaza i navodno da su oboje jako tesko povredjeni cuo sam u autobusu vracajuci se iz BGD-a od sofera da je vozac motora isao oko 160 i udario pesaka, imao je opremu i da je nedaj boze gotov. ovo je samo prica al da je istina neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je motor ogromnom brzinom oborio stariju zenu koja je prelazila ulicu van pesackog prelaza i navodno da su oboje jako tesko povredjeni i ja čuo isto, od drugara koji je prolazio tuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Septembar 14, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa Brda,zivim u ulici Zarka Pucara koja pocinje kod kafe Parka, a ja sam na kraju ulice na vrhu ali nisam nista cuo od ortaka iz kraja, a svratio sam i do Voxa gde dolaze ljudi koji prate moto desavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blok66 0 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan R1 crni, ne previše oštećen napred i malo greban sa strane... Vozaš sa ogrebotinama po rukama, i hramlje... Komentar vozačevog poznanika na štetu je "da si je bar ubio". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam sa Brda,zivim u ulici Zarka Pucara koja pocinje kod kafe Parka, a ja sam na kraju ulice na vrhu ali nisam nista cuo od ortaka iz kraja, a svratio sam i do Voxa gde dolaze ljudi koji prate moto desavanja... hmmm, vidjas li beli custom parkiran kod zadnje zgrade/piljare u toj ulici? He, he.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...