Gorica 3 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Gorica iz Caričinog Grada kod Leskovca. Živim i radim u Beogradu. Profesionalno se bavim dizanjem tegova o čemu je Bandolera ovde na forumu već pisala, hvala joj na tome. Na forum sam se registrovala na preporuku mojih prijatelja Bandolerosa. Volim motore, možda u budućnosti postanemo i kolege. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Gorice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 1, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nam došla Gorice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorica 3 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 1, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Gorice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...