Jump to content

Moto Zajednica

Davac impulsa brzine

Recommended Posts

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Potreban mi je taj davac ili ako neko ima drugu neku ideju zbog cega ne radi. Majstor kaze da je 90% to u pitanju. Stoji na menjacu. Honda je 2001. god

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1847 postova

uzgred, ne bilo ti teško, snimi stanje pokazivanja (cenim da bajk nije tvoj) kad je, tačnije kako je krepalo pokazivanje, dal je mrtvak na ladno , da li povremeno pokazuje bilošta, više informacija daj.

• Skuteras, 3707 postova

Majstor cega god. Mi ovde nemamo toliko strucnjaka koliko ima u BG-u, pa se sami snalazimo koliko mozemo. Ovaj zna ovo, onaj zna ono...

Da se vratim na temu. Nije rekao da je davac 90% crkao, a 10 % nije, nego je rekao da je 90% to uzrok sto ne radi sat. Toliko je on bio kadar da ispita. Dakle, i dalje trazim taj davac, a posle cu videti da li mogu da slikam kako tacno izgleda.

Gujo tebi hvala u svakom slucaju, ja sam hteo da to previse uprostim misleci da je to kao da sam trazio svecicu za taj motor. Ipak ja vozim suzuki, nemam iskustva sa tim lomovima od hondi :D

• Drug član, 1847 postova

vidi, nije mi bila namera da gnjavim ili potenciram majstorstvo , ali ako je majstor biločega, onda se ipak pogleda bar od senzora do konektora jer je u dosta slučajeva krivica u konektoru, malo posla a možda fina ušteda. drugo, simptomi kvara ukazuju da li je ubiven ko zec ili je imao sve veći otkaz ili slično. opet , ako misliš da je pazar zamenskog najbolje rešenje

(npr neko neće čeka ili slično) ima na ibeju par komada baš jeftinijih u odnosu na masu tj prosek cene.

naprimer

http://www.ebay.de/itm/130535498894

ili ako pasuje 900tkin, (ne vidim neku razliku, al neko upućeniji će da kaže koju)

http://www.ebay.de/itm/150626193915

sad oš preko sifacce ili drugog po izboru ili u BJB oglase, ti znaš bolje (ili ko je već vlasnik)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Zovi i pitaj Delta auto. NE Delta motors!!! Delta auto na nbgd u Jurija Gagarina pa pitaj njih jer često ovi iz centra S pazare kod Delte.

• Skuteras, 3707 postova

Videcemo ili to ili ovo sto sam nasao preko nekog sajta 50wvra. Ima ko da kupi u nemackoj, pa da poasalje ili donese kad bude dolazio. Kad zamenimo dobijes stari

http://rottisbikestube.de/shop/product_info.php?products_id=17030&osCsid=2b650f8b532d5ab8bd79ed24fdc191e9

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja