Aleš 10 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S, Husqvarna 610 SM, Yamaha RD 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Zovem se Aleš, iz Beograda sam, i ne vozim. 75'-to sam godište. Pre nekih petnaestak godina sam terao RD 250, terao sam po gradu par godina dok mi se nije smučilo da ganjam delove i da budem kod majstora više nego što vozim. Motor sam dao burazeru koji "ima ekipu" koja će sve da mu sredi na motoru šta treba, i od tada je prošlo 5 godina Malo sam bio zaboravio na dane na motoru dok me letos nije ubola opet želja i to opasno da vozim. Ima me metar devedeset i oko 110 kila, i gledam kako bih uzeo neki supermoto od 500 do 700 kubika. Pošto kući gajim ženu i malo dete, nisam u prilici da zajašim mašinu i zapalim na par sati, ceo dan, vikend od kuće. Realno jedina prilika da vozim je na putu na posao i sa posla. Tako da sam smislio da bi mi supermoto bio taman mera, da bude zabavan za vožnju po gradu i da sedim uspravno. Na ono par zujalica što sam imao priliku da zajašim izgledam kao da sam mlađem bratu uzeo motor. Pošto će mi trebati neko vreme da organizujem kintu za motor, rekoh pravo je vreme da se učlanim ovde da upoznam ekipu i eventualno lika od koga ću kupiti jednog dana mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan U redu je da gajis zenu i deta, pazi samo da ti ne uvaljaju i tastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u svoju mladost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleš 10 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S, Husqvarna 610 SM, Yamaha RD 250 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, promenio sam status, sada vozim. Uzeo sam Husqvarnu 610 sm od Buce Đekića, 2005 godište. Tek sam pazario motor, nemam još slike da se pohvalim. Kad stignem okačiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...