tibor 479 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni su preko luisa, noseni su jednu sezonu, izuzetan kvalitet, nemam nikakve zamerke. Jednom mesecno je mazano kremom (niveom, soleom,....) nema nikakvih znakova nosenja, tako da su kao nove stvari. Posto sam zamenio motor, menjamm i opremu. Pomalo mi je zao jer su zaista vredne, jakna je jako teska, skripi kao luda, ima tri dzepa sa spoljne strane sa metalnim cibzarima, dva unutrasnja dzepa, dzepove za protektore (u ramenima laktovima i ledjima) naravno metalni cibzari na rukavima i sa obe strane na pojasu. Takodje na laktovima, ramenima i pojasu ima ojacanja tako da skoro pa se pojas ne more i nositi. Jakne nema u luisovom katalogu za 2011 godine, tako da ako neko ima katalog iz 2010. godine videce detalje pantalone (velicina u luisu 54) kataloski broj je 20608854 duzina nogavica 110cm sirina nogavice kod kolena 23cm sirina struka 51cm Jakna (velicina u luisu 58) duzina rukava 72cm sirina ramena 52cm duzina jakne 69cm jaknu kad sam kupovao platio sam 230e ja je dajem za 185e pantalone cenim 45e info na PP ili na 061/192-62-07 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan i pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jel možda skupo?? ?? nema nikakvih reakcija! što je gore nego kad se ljudi jave i viču da je puno para..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4538 Napisano Decembar 7, 2011 Nemanja Stojanović, 1476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan nisu jakna i pantalone skupe, pare su skupe danas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...