Cune 0 Napisano Septembar 11, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Salu iz Trstenika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam par stvarcica preko njega, zadovoljan sam. Pouzdan izvor za originalne delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve delove preko njega nabavljam i do sada nisam imao nikakvih problema i odrzava mi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodjem u TS, moram da ga upoznam da ga vodim na piće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kad god mi nesto bude trebalo zvacu prvo njega . Korektan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Sale, ja sam ga izmaltretirao za lance bregaste, 3x je slao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj broj treba da postoji u ovom topicu, zbog pretrazivanja: 063-835-9740 Sale Trstenik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 35 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zovem par dana ovaj broj i nedostupan je. Da li je i dalje aktuelan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 037715130 sale je bas ok lik,,preko njega uzimam dosta delova za servis i decko je na mestu,,,sad bi trebala da mi stigne i zadnja guma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto li se ne javlja na telefone, do sada sam sa njim saradjivao dosta, i za moj motor i za radnju sam uzimao delove.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da se ne javlja na telefon jer je u roaming-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vez dva tri dana zovem na mobilni i nedostupan je, okrenem ga kuci kaze zena nije tu zovite ga na mobilni i da mi broj koji je nedostupan. Ko zna, mozda ima svalerku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bre brko u pola 10 sam se cuo veceras sa njim,,moras da budes uporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra lik!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se salim ja. Cuo sam se sa Saletom pre neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni doneo delove u Krusevac licno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam LOSE iskustvo sa njim :-\. Imam Yamahu TDR125R. Culo se malo zveckanje pri radu. Otisao sam kod njega i on mi je uradio generalku. Uzeo 350 evrai i posle 400 km klipnjaca se istopila i da da nisam bio priseban i pritisnuo kvacilo svesta bi bilo. Reklamirao sam i on je normalno uz moju nadoknadu ponovo to popravio. Nisam prosao ni 100 km i opet je pocelo nesto da lupa. Otisao sam u Krusevac kod drugog Sase koji je bio veoma korektan i popravio mi je motor i sada je sve ok. Zato ljudi pazite gde popravljate motor. Pozdrav iz Brusa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bas me cudi za saleta da promasi generalnu...... ??? ??? ??? decko izmedju ostalog radi i motore za trke... uostalom sad sam ga zvao i kaze da nije bas tako bilo.....igrao si se sa mesacem za ulje,,,i nije ti radio drugi put generalku uz tvoju nadoknadu,, tako da nemoras da pljujes coveka koji 30godina popravlja motore i nije nista skrivio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta znaci to "igrao sam se sa mesacem za ulje". Kada smo razmontirali motor radilica i klipnjaca su bile vlazne sto znaci da je mesac radio a i kad ga je popravio po drugi put nista nije rekao za mesac. Nije hteo da mi naplati posle duze svadje i pretnje da mogu da ga tuzim za ugrozavanje zivota, jer je zaribao pri brzini od oko 80 km na sat a mislim da svi motorciklisti znaju sta to znaci. A pare sam mu ipak ostavio, tako da sam platio. O mesacu moze da kaze da li je radio Sasa iz Krusevca koji mi je popravio motor i koji i sad radi. Inace da napomenem da nisam pocetnik (polozio sam 1972 godine kada vecina vas nije ni bila rodjena ii od tada vozim motore). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo sam na telefonskoj vezi sa njim,prvi put ti i nije radio generalnu vec ti je menjao klip i busio hilznu,radio kocnice itd, nije ti naplatio 350e,vec mnogo manje,kad ti je motor zaribao posle mesec dana vozio ga je tvoj sin,i drugi put nije ni hteo da ti naplati vec si mu ti ostavio 50 e kao cast........e moj prijatelju profesore,,,.......ah da,,klipnjaca moze da se istopi samo i samo u nedostatku ulja,,,,,,,,,,,,, uostalom logovace se sale kad dodje sa mora pa se objasni sa njim..... Ne znam sta znaci to "igrao sam se sa mesacem za ulje". Kada smo razmontirali motor radilica i klipnjaca su bile vlazne sto znaci da je mesac radio a i kad ga je popravio po drugi put nista nije rekao za mesac. Nije hteo da mi naplati posle duze svadje i pretnje . a i mesac moze da crkne posle mesec dana odjednom pa da motor zariba....a i vidis da nije hteo da ti naplati drugi put,kao sto ti napisao ,,vec si ga castio sam,,,,,,,,, posto si profesor mislim da bi ipak trebao malo da spustis loptu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se o jednom zivotu. Razmisli malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko Saletov telefon koji je trenutno aktuelan. Potrebni su mi neki delovi,a zagubio sam sto mi je Dexter poslao.Jbg.malo smo u haosu jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 29, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima ovde : http://www.motossaky.rs/kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzoj informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan Sale Krastavac (motosaky) -nabavljao sam neke stvari preko njega dok nisam naso jeftinijeg dobavljaca, ali i on je OK -ljubazan je prema musterijama -ako nesto ne zna ili nije siguran ne prihvata se posla (to jako cenim-HVALA TI SALE) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...