RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli da udomi f3-ojku ,evo ja sam raspolozen da kupim. Naravno za razumnu cifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 28, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas1465501/honda_cbr_600_f3/ zavisi šta ti znači "razumna cifra" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan da i treba mi povljnije motorce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan da i treba mi povljnije motorce! Ima jedan moj poznanik f2 ja sam mu je licno prodao ...motor nisam do sada imao f2 koji je bolje radio ...i izgledao ima ga na polovni automobili cena mu je i vise nego korektna i ide na ime kupca 94g crn sa candy zelenom ... auspuh ispod repa prelep ima stabilizator i mnogo kvalitetna i ocuvana masina... cena 1800e .... Ako zelis nacicu se sa covekom ovih dana pa da mi da broj posto nemam njegov broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link sa polovnih automobila, a broj ti saljem na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link sa polovnih automobila, a broj ti saljem na pm. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/25722-yamaha-fzr-600-r-evo-ubedili-su-me-da-postavim-i-ja-svojuh-ruku-delo/page__st__220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link sa polovnih automobila, a broj ti saljem na pm. sad cu ti pustiti i sa polovnia automobili samo da pronadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedmo lepo iznenadjenje daje je za 1600e tu je bruka povoljno za taj motor.... Dacu ti savet kao drugaru bajkeru nemoj mu traziti i pitati za zadnju cenu oterace te u qr.c... pozdrav http://www.polovniautomobili.com/oglas1587800/honda_cbr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda,al trazim fabricki izgled . Nisam raspolozen za experimentisanja. Svaka cast za rad,odlicno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda,al trazim fabricki izgled . Nisam raspolozen za experimentisanja. Svaka cast za rad,odlicno izgleda. Ok ... hvala ti za pohvale nego mani to..... Sto se tice motora veruj mi gresis.... ali to je tvoja stvar naravno ...jos jednom cu ti reci motor je bez greske .... ima fantastican zvuk masina radi kao sat... ne pamtim da sam skoro takvu hondu video... Cuj se sa njim ne vezano da li ces je kupiti dodji i poslusaj samo motor i probaj... izvadices pare iz novcanika u momentu...ako ne bude tako vodim te negde da castim pice ne vezano sto to nije moj motor.... Pozdrav veliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Nije F3 ali možda ti se svidi http://www.polovniautomobili.com/oglas1196493/honda_cbr_600_f2/#3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ovo odgovara.Fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i ocuvano izgleda na slikama,ali gadjam f3. Zovem , ako dignem ruke od f3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je F3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam. Poslao sam ti pm. Cena ,godiste,reg. ili ne,stanje? neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan aha tek sad sam video.Lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link sa polovnih automobila, a broj ti saljem na pm. sad cu ti pustiti i sa polovnia automobili samo da pronadjem Ja sam pikirao ovaj oglas ali dok sam prodao moj motor prodao se i ovaj. Bas am se smorio... http://www.polovniautomobili.com/oglas1587800/honda_cbr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti link sa polovnih automobila, a broj ti saljem na pm. sad cu ti pustiti i sa polovnia automobili samo da pronadjem Ja sam pikirao ovaj oglas ali dok sam prodao moj motor prodao se i ovaj. Bas am se smorio... http://www.polovniautomobili.com/oglas1587800/honda_cbr/ steta motor je bio besprekoran kao i agregat njegov .... bicje ih jos .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u potrazi za CBR-om 600f 2-3 pa ako bude nesto u toj ceni cimaj. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAYAMAHA 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen posle nepunih 9 meseci trazenja Dugo je trazenje trajalo,al se i isplatilo. CBR600F 99' trenutno u garazi ,al cim ga potkujem nece ni kisa da smeta. Tema moze da se zakljuca dalje cu da pisem u novoj temi. Ipak je red da se malo pohvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...