mrle 8574 Napisano Novembar 26, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @mrle, ta tvoja tastatura jos uvek nije proradila? Ako prolazis kroz Zemun, svrati da ti dam neku, imam par komada Izvinjavam se za off laptop,dell-inspiron-1521. Da-li-neko-ima-i-koliko-para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 26, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 0641243329 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Novembar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da je skines i potopis u cist alkohol, da se otopi kafa i koka kola? Tako sam uspeo da spasim neke tastature Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Novembar 26, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nisam.Oprao-sam-je-i-izduvao-kompresorom.sada-ne-radi-7-8-tastera. rekao-mi-kolega-da-prsnem-wd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Novembar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisi trebao bas obicnom vodom, rdjaju zalemljeni kontakti Probaj wd-om ali prvo potopi u litar alkohola (ne rakije). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...