Disko Nindža 10639 Napisano Jun 19, 2019 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Te uljare su pravi tenkovi, skoro pa neunistive, za realan svet i realnu upotrebu su savrsenstvo, proverena tehnologija, bez mnogo pompe i proseravanja... samo redovno menjaj ulje, i vozi, i vozi, i vooozi do penzije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3604 Napisano Jun 20, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Razlog sto je katana 500 evra jeftinija, od, npr bandita 600, sa kojim deli isti agregat, je ruzan izgled katane. Ja sam nasao gsxf 600 u istom stanju kao sto je i ovaj bandit kog vozim za 500 € manje, prevagnuo je korman na banditu i izgled s verzije iz 2001. Katana je za polovnjaka trenutno najisplativiji i najkvalitetniji motor koji dobijes za te novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 20, 2019 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Kornjaca je napisao: Јел има неки посебан разлог зашто су Катане јефтиније од већине мотора истог годишта? Колико видим Катане имају најповољнију цену од свих мотора. Slazem se sa svima, i jos da dodam... Kao nova, ova od 750ccm je kostala oko 7500 evra. Sad to je manje bitno jer cenu uvek diktira trziste. Dzaba joj kvalitet i pouzdanost, kada nije popularna. E zato ima nisku cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jutros pokupio, zadovoljan sam izradom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Nemanja_zem je napisao: Jutros pokupio, zadovoljan sam izradom. Dabogda dzabe stajali na motoru 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme ove godine, izgleda da će motor stajati. @JevtaNS Završna obrada je bolja na ovom prethodnom, ali što reče Deki samo nek on stoji za ukras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna cenu zamene lezajeva u prednjem tocku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam 800-1000 dinara je ležaj po komadu.A majstor ko majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 21, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo - S. Palanka ka Plani put katastrofa. Bolje autoputem da sam isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahah znam kako ti je, jer znam koliko je put uzas. Pozarevac - svilajnac isti, ako ne i gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako si isao iz smederevske plane ka v plani preko krnjeva uzas put, ako nisi bolje sto nisi. A i ostali putevi od Smedereva ka palanci su generalno losi. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jun 22, 2019 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Polovni Suzuki gsxf A2 - MojAuto - 2894832 WWW.MOJAUTO.RS Polovni Motor Suzuki gsxf A2 - Prodajem suzanu gsxf, vozi se sa A2(vodi se na 25kw), u mom vlasnistvu 4 godine. Nastelovani karburatori i promenjeno ulje pre 2 dana (20.6.). Od ulaganja... Doslo vreme da ode suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 24, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Subotnji povratak iz Sapca. "Lepi Hornet i ruzna Katana" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 24, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Malo si piva popio čim pričaš gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem zasto svi pricaju kako je katana ruzan motor, meni je prelep... Nemanja u pravu si vrv je bilo malo vise piva cim se mlate takve gluposti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 25, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je. Zato sam stavio pod znake navoda, kao sala naravno. Al da mnogi misle da je ruzan, misle... Nisi ti razumeo sta je Nemanja hteo da kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, vrv :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Jun 26, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko predjenih km menjate ulje ? ja sam menjao pred pocetak sezone a do zamene ostalo jos 2900km menjam na predjenih 5000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Na svakom početku sezone i 4-6kkm u zavisnosti od toga da li sam na putu. Ćeraj to slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko upoznat sa stanjem puta do Sremskih karlovaca ali putem preko Belegis-a,Krcedin,Beska,Cortanvoci ? Provozao bih se sremackom stranom pored dunava osecam da se ima sta videti i pojesti kvalitetna riblja corba ali ako je put Ok bez rupa i zakrpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 27, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sumnjam da je dobar, osim ako ga nisu skoro radili. Valjda ima neko da se javi iz tog kraja. Al ide katana svuda, samo malo ralica puca nista strasno Nedavno sam tresao Katanu i od Alibunara do Jarkovca (ka ZR), pogotovo od Seleusa, ubije sve cari voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3604 Napisano Jun 27, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/26/2019 at 1:13 PM, Marko_987 said: Na koliko predjenih km menjate ulje ? ja sam menjao pred pocetak sezone a do zamene ostalo jos 2900km menjam na predjenih 5000km Juce sam zamenio ulje posle 8100 km na banditu 600. Uglavnom sam menjao na 6 000 km do sada, ali je ovo bila full sintetika 10-40, koje je popio skoro litar za tih 8 000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Razbije ga i onda počne naglo da troši. Promeni i motor zvuk tada i menjač postane tvrđi. Uljara greje malo više, ja zato sipam 15w-50 i nikada nisam dolivao. Motor prešao oko 53k. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3604 Napisano Jun 27, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sa novim uljem je menjac malo bolji, zvuk je uglavnom isti, zveci dok je hladan, posle 3 km sapuce. Mislim da je bolja varijanta sipati jeftinije ulje i menjati cesce, ali ko prelazi malo vise km ili koga mrzi (kao npr. mene), neka makar sipa kvalitetno ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...