Surb 66 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Koju boju vizira da kupim za crni suzuki. Ima ih 5 vrste, providan, zatamnjen, crni, sjajan i ogledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Novembar 15, 2016 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan ima ih na ebay i alixpres oko 20 dolara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kroz njega se ne gleda tako da možeš i crni. Još ako imaš i crno odelo i kacigu ima svi da begaju kad te vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih crni ako vec pitas lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan NIje loš ni zatamnjen. Ala bi to leglo na moju mašinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam hteo nije bilo pa sam presvukao foliju preko. I sad razmišljam pa možeš svakih mesec dana drugu foliju i teraj ,a nisu skupe za te površine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Novembar 16, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan kupio crni. Nadam se da je malo visi i da ce ona grba malo skrenuti vetar koji sad duva tacno u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Novembar 16, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, postavio sam temu i u oglase, ali kontam da možda mogu da nađem pomoć i u ovoj temi. Kupujem delove za Suzuki GSX650F 2008-2009 i to: 1. Stop svetlo komplet 2. Dekl radilice desni (mali) 3. Dihtung dekla radilice 4. Ručicu kvačila 5. Fuzaster vozača desni 6. Fuzaster suvozača desni 7. Migavci 4 kom bela stakla 8. Adapter za migavac 2kom Nadam se da možete da pomognete. Kontakt može preko ove teme, preko privatne poruke na forumu, preko sms-a, poziva, viber-a, whatsup-a. Moj broj: 063 72 42 386. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 19, 2016 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja, junior ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Namestio sam nov vizir, evo uporednih slika, sutra ako bude toplije isprobacu ga da vidim kako se ponasa. Da vas ne zbuni, retrovizori su sklopljeni jer je bio pod ciradom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Fino deluje iz profila, daj da vidimo i anfas. Cena je stvarno smesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je malo nakrivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno mu je cucnuo, nadam se da ce da ti baca taman preko glave vetar, zavisi koliko si visok i uspravan dok vozis Mozda i ja promenim ako javis da valja, mene vetar tuce direktno u celo, ako se malo pogrbim onda ide preko mene,ali zato suvozac onda dobija dobro feniranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 10, 2016 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo zivot vozio bez ikakvog vizira. Tako da mi je fabricki i vise nego dovoljan... Neko probao max brzinu 600 i 750 verzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 10, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je malo nakrivo! Samo dole se nakrivio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio 210km/h i to ne na auto putu. Bilo je prostora za još što se tiče mašine, ali nisam imao uslova da još držim gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 11, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda sa prednje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je lepsi original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 16, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi predlog za boju donjeg dela motora. Motor mi je crne boje a donji deo je sada sivi. Koja boja je na vasem motoru i sta mislite koja bi bile najlepsa posto moram da prefarbam donji oklop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 16, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi taj donji deo opicio u crnu kao ostatak plastika sto je, a felne u metalik sivu ili zlato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj donji deo crn kao i ostatak plastike i meni je tako i najbolje. A sto se felni tice jeste siva i zlatna lepa ali se zato vidi svaka tackica ulja koja prsne sa lanca a sa ovim crnim ne moras da ga peres i po mesec dana i nece delovati ne znam kako prljavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 16, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Udri u crno,i meni je ceo oklop u istoj boji i sviđa mi se. Posle ga ispoliraš celog i ima da sija ko nov. Felne isto u crno najbolje. Samo nemoj sedište da poliraš ko Dule, posle ćeš da letiš u krivinama ko Rossi :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 16, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav kolegama. Ja isto posedujem F. Vec 4 godine. Iz Smedereva sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...