Surb 66 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to km na bedeviji kad se sabere? :-) poprilicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oduševljen moim motorom GSX750f. U ponedeljak se radi servis. Preporučujem toplo ovu marku. Pogledaj sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nabavim nosac za top- case? Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban01 0 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao pre par meseci.... Sa koferom kineskim doduse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koferce imam, no ga nemam na sta okaciti.:-P Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Mart 24, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nabavim nosac za top- case? Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока javi se clanu "Seba" sa foruma, radi fantasticne nosace i sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Hvala. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko bocne kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8264 Napisano Mart 24, 2016 Solo Rider, 3171 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oduševljen moim motorom GSX750f. U ponedeljak se radi servis. Preporučujem toplo ovu marku. Pogledaj sliku. Ne bi bilo loše da u avataru dodaš i taj suzuki koji te oduševljava :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nabavim nosac za top- case? Ja sam prosle godine kupio u motomaniji nosace kofera bas za njega pa pogledaj i tamo da li imaju jos uvek i da li moze da se naruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Moj je trenutno skinut, mogu ti pozajmiti da prekopiraš. Btw, uskoro radim kožnu navlaku za rezervoar. Postaviću slike kad bude gotova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da nabavim nosac za top- case? Ja sam prosle godine kupio u motomaniji nosace kofera bas za njega pa pogledaj i tamo da li imaju jos uvek i da li moze da se naruci.Motomanija bese na autobuskoj stanici u Bg? Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, u crvenkapi je. Ok. Hvala. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Ipone 10w40 polusintetiku i zadovoljan sam veoma. Menjam na 5k ili pocetkom sezone bez obzira na kilometrazu.E sad, probao sam i Bardhal ali nisam bio zadovoljan kako menjac radi i vratio se na Ipone. Sto se motora tice, nakon 4god bio sam resen da ga menjam za noviji, konkretno 650F, i kada sam sagledao sta dobijam/gubim, resio sam da se zadrzim na mojoj krmaci . Za koji dan sledi menjanje ulja i filtera, ulja u kocinicama, ulja u stapovima, filter vazduha, ciscenje karbova (karbovi posle 3 god i dalje super, ali preventivno) i zamena svecica.Pa da se u ovoj sezoni sto cesce srecemo i na putu,a i u kafani pored puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 25, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je trenutno skinut, mogu ti pozajmiti da prekopiraš. Btw, uskoro radim kožnu navlaku za rezervoar. Postaviću slike kad bude gotova. Hvala. Imam ja nosace, interesuje me gde da kupim relatvno jeftine bocne kofere sa plocicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 25, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas menjam ulje i sipacu Bardhal, pa cemo videti kako ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Imam ja nosace, interesuje me gde da kupim relatvno jeftine bocne kofere sa plocicom. Ovo i mene zanima tako da javi sta si naso i gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 25, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan One kineske od LuckyVladana dosta ljudi hvale, kopija givija . A cena 30 evra. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan dusko011Da ne kacim sd opet, imas na 64 strani teme slike mog efa 600ccm sa sebinim nosacima...Pa baci pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo od danas sam postao vlasnik jedne suzane evo i slike Javlja mi se jedan problem , sa motorom sam presao oko 40 km, vozim ga i odjednom mi se ugasi , i obrtaji odma padnu, skinem sediste poverim zice na akumulatoru pritegnem ih , proverim osigurace svi ok, stim sto su malo korodirali, ocistim ih malo WD poprskam (iako je imao struje, sve radi sirena svetla a kad stisnem anlaser nista) posle upali odma napravim krug po ulici opet se ugasi u voznji , a anlaser nece da se javi,,,sta da pogledam, prvi put imam susret sa 4 cilidra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan prekidač ćopave ,kvačila ili slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan uparvo sam nasao problem , na jedon osiguracu nema dobar kontakt pa ga je on zezao(kad pomeram malo osigurac cuje se neki zvuk), sutra cu do druga elektricara pa da resim ovu sitnicu Inace sa motorom sam odusevljen, velika razlika od Domindze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor sa srecom da ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo protegli gume danaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...