bikerboyz 56 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan charlie super izgleda samo malo da je uzi po mom misljenju...jako mi je sirok i odnosu na postojeci...a da ce da radi posao necu ni da sumnjam...ja sam trebao da uradim isto to samo malo manje kod mene i onda sam znas vec sta...:-(javi utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 4, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan aj okaci slike i mene zanima na sta lici, taman da vidimo gde je kriv ram Evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 4, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan uh bas ga udesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jeb'o mu je kevu. ja ovo ne bih popravljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 4, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne isplati se, ram je bas kriv, na prvoj slici se najbolje vidi ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Octobar 5, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kriv ali ne nešto što nemože dase uradi.To je gvozdeni ram koji se relativno lako ispravlja tako da ne bi trebalo biti skupo.Od ostalih delova kolko sam video ništa nije uništeno sem desne stranice.Isplati se raditi samo za lične potrebe. Pošto bi ti to prodao tako komplet ako nećeš da ga radiš.Ako bude neko zainteresovan da ga uputimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 5, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Necu da ga radim. Pojma nemam koliko ovo vredi. Procenite sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 5, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Necu da ga radim. Pojma nemam koliko ovo vredi. Procenite sami. secham se da je Kolar svog razbucao negde, dao ga za 700E. eve tema http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71486-suzuki-gsx-600f-havarisan/page__p__1152544#entry1152544 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Steta, bas steta... Ako budes prodavao u delovima oglasi se prvo kod gsxf familije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 6, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam majstora. Za 500 eura, kao nov. Bar on tako kaze. Uostalom motor je presao samo 27000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 6, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo i da se pohvalim, ugradio sam pokazivach brzine u tablu (nazhalost nisam imao onu foliju da to lepo kamufliram. takodje onaj satich temperature ulja je sada u tabli, na mestu gde sam imao suzuki znak S, poshto mi sa 600tkama nismo dobili sat na tom mestu. kako vam se chini? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Izlupao sam ti vise pluseva za tvoje radove nego sto sam curu lupio po guzici Nego, kako to da nemas sat tu ? I ja imam 600ku, '01, ali meni je na mestu sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 6, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Izlupao sam ti vise pluseva za tvoje radove nego sto sam curu lupio po guzici Nego, kako to da nemas sat tu ? I ja imam 600ku, '01, ali meni je na mestu sat... hvala brate! da nemash mozhda sliku cele table da okachish? brzinomer/obrtomer/satichi nemam pojma, ali ovakav je iz fabrike izashao, nema znakova da je tu ikad postojao sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 6, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene + za trud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan plus i od mene a sto se tice sata, ja mislim da to ima veze sa godinom proizvodnje ali opet mozda gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ispalo. Da godina proizvodnje 2001 je bitna za sat,aluminijumska nosače zadnjih nogostupa i tako još neke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci! shto se tiche sata, ne prestajem da kukam za njim, al da sad jurim da menjam celu tablu nechu, tako da chu da stavim neki digitalni satich tu negde. Predpostavljam da je sa novijim godishtima ishao i satich, jer 98 i 99 znam da nemaju. a 750 sve imaju od 98 do kraja. veliki - za suzuki 750ka ima, 600 nema te alu nosache chini mi se. 750 takodje ima par cm vishe heblove i drugachije trouglove, sat je graviran do 260kmh... vrlo malo razlike ima izmedju 600 i 750. posle svega ovoga, ja nemam vishe shta da budzhim na motor ostaje mi samo da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni 750 sat pre 2001. Moj savet ti je da ni nestavljaš sat ta sprava ubija slobodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako izgleda moja iz '01 ... (zanemarite prasinu od stajanja ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan a shta znam, imam potrebu da znam vreme, mnogo puta sam ispizdeo zbog ne imanja sata. videh neke digitalne koji imaju i digitalni merach temperature, to je za temperaturu ovako, nije za motor jer meri do 70C, tako da opet nije ni to loshe da znash koliko je C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan E ovako izgleda moja iz '01 ... (zanemarite prasinu od stajanja ) jel bi se menjao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih onda znao da li radi k'o sat ? Ma ima za rodjendan da ti uzmem onaj digitalni da namontiramo kod tebe, radi isti pos'o a i necu skupo proci za poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan evo i da se pohvalim, ugradio sam pokazivach brzine u tablu (nazhalost nisam imao onu foliju da to lepo kamufliram. takodje onaj satich temperature ulja je sada u tabli, na mestu gde sam imao suzuki znak S, poshto mi sa 600tkama nismo dobili sat na tom mestu. kako vam se chini? Gde si nasao termometar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo i da se pohvalim, ugradio sam pokazivach brzine u tablu (nazhalost nisam imao onu foliju da to lepo kamufliram. takodje onaj satich temperature ulja je sada u tabli, na mestu gde sam imao suzuki znak S, poshto mi sa 600tkama nismo dobili sat na tom mestu. kako vam se chini? Gde si nasao termometar? uzeo na oglasima... bio je jedan vrhunski za 25-30E KOSO digitalni, sa vech gotovim shrafom za karter (koji je meni odgovarao) al jbg vech sam uzeo pa da ne kupujem opet.. evo odmah nadjoh isti kao moj al je skuplji.. http://www.kupujemprodajem.com/Cajger-temperatura-ulja-5347496-oglas.htm?filter_id=33311247 ima shtoshta http://www.kupujemprodajem.com/Satici-7831443-oglas.htm?filter_id=22139685 a imash i ovakve, ovoga nije bio kad sam ja trazhio, mnogo mi lepshi. http://www.kupujemprodajem.com/Instrument-za-temperaturu-vode-7816933-oglas.htm?filter_id=40492638 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ugradjeno na motor dal zhelite da vam napishem i postavim slike procesa ugradnje sata za temperaturu ulja? p.s. zaboravih da napomenem i svetla u tabli/instrumentima su sad crvena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...