mishko 5 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan SAVRSENA,KAO NOVA JAKNA,KOZA,DOBIJENA IZ AUSTRIJE DUZINA 60 SIRINA 59 RAMENA 59 DONJA RANFLA 50 RUKAV 64 POSTAVLJENA.Cena 40 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Novembar 23, 2011 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina i za koliku osobu je jakna i da li je muska ili zenska? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je muska i pise neka velicina 58.Ja sam je nosio i imam 173cm i 83 kg.Meni je taman.Imas gore dimenzije pa se izmeri tako ti je najsigurnije.Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Hitno!!!Cena pala na 30 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti poruku na PP!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...