PapaStalin 113 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan kupujem za vstroma 650 bocne kofere. potrebni su mi malo vecih dimenzija. smekao sam neke ovakve Givi e45 monokey, jer vec imam givi maxiu link ali ako su neki drugi povoljniji, a kvalitetni uzeo bih i njih u razmatranje s postovanjem, PapaStalin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Novembar 21, 2011 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od plasticnih kofera, ovi su ti najveci. Mislim da ne postoje veci bocni od 45l. Jedino da kupis 2 maxie pa da ih koristis kao bocne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan A aluminijumski? Ja sam uzeo Pegazove od 41 litar i odlicni su http://www.pegaz-moto.rs/product-details/RBSTBOX41BK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5947 Napisano Novembar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično rešenje Tomo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan i meni su bili zanimljivi, cena nije neka astronomska, a racunam duze traje i zahvalnije je od plastike. ali uzivo sam ih malo gledao, i mislim da nisu bas prakticni zbog toga sto se stvari samo odozgo pakuju, pa je kod plasticnih kofera mnogo lakse da se otvori velika stranica i mulja po bagazu. sta znam, interesantni su mi, ali nije ih uzelo mnogo ljudi, pa ne bih da experimentisem. nadam se da cu moci neke plasticne koriscene da nadjem po nizoj ceni, pa da ustedim malo sve u svemu, ako nista ne uradim, mislim da cu ici na ove givijeve u luisu, skupi su al nisu bas papreni, a i vise mi se svidja taj klasican izgled od onih svemirskih zaobljenih i tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 22, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan a ovako neshto? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025920 ove ja merkam.. ili ako uleti neshto povoljnije ali to teshko da che da se desi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Novembar 22, 2011 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.konvoi.ro/coburi.html Odlican kvalitet, izgled i cena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan i meni su bili zanimljivi, cena nije neka astronomska, a racunam duze traje i zahvalnije je od plastike. ali uzivo sam ih malo gledao, i mislim da nisu bas prakticni zbog toga sto se stvari samo odozgo pakuju, pa je kod plasticnih kofera mnogo lakse da se otvori velika stranica i mulja po bagazu. sta znam, interesantni su mi, ali nije ih uzelo mnogo ljudi, pa ne bih da experimentisem. Ne znam sta si gledao, ali oni koje sam ja gledao su se samo malo otvarali sa strane, sto mi nije bilo od velike pomoci pa sam odustao od njih. Jager je stavio dva Top case sa strane, ali oni su se otvarali citavom stranicom pa bi ti stvari lako ispadale iz njih ako si mislio da ih otvaras dok su jos na motoru nadam se da cu moci neke plasticne koriscene da nadjem po nizoj ceni, pa da ustedim malo Kad sam ja gledao plasticni su bili dosta skuplji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li ovi u pegazu vracaju PDV ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan a ovako neshto? http://www.louis.de/...tnr_gr=10025920 ove ja merkam.. ili ako uleti neshto povoljnije ali to teshko da che da se desi.. Ovakav vozim kao top vec dosta dugo i odlicno se pokazao. Za te pare bolje nema. Ne znam samo da li je pogodan kao bocni kofer zbog otvaranja dok je na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 22, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan a ovako neshto? http://www.louis.de/...tnr_gr=10025920 ove ja merkam.. ili ako uleti neshto povoljnije ali to teshko da che da se desi.. Ovakav vozim kao top vec dosta dugo i odlicno se pokazao. Za te pare bolje nema. Ne znam samo da li je pogodan kao bocni kofer zbog otvaranja dok je na motoru. nema otvaranja, sve bi istresao. za to su oni keyless sa shifrom i mini poklopcem... ja danas naruchio ove. jedva chekam da vidim kako chuche na motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan au bog te mazo, ovo na snizenju 70 eur. uff bas bih voleo da vidim to kod tebe kako izgleda. a kako si mislio da prikacis na motor? da li uzimas nosace bas za svoj motor ili? mene to malo buni, ne znam kako nosac da nadjem bas za dl650, jer sam cuo da univerzalni nisu bas sigurni? stvarno bre mnogo jeftinije od onoga sto sam ja gledao, to je bilo 130 eur. a ja ne da volim kad je nesto jeftino, sve mi toplo oko srca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan nema otvaranja, sve bi istresao. za to su oni keyless sa shifrom i mini poklopcem... Model sa poklopcem je odlican za cesca otvaranja, ali ako pazis pri pakovanju i koristis elasticnu traku da malo utegnes stvari u koferu, nije nikakav problem otvoriti i ponesto izvaditi/vratiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam provalio da Zec ima te vec. da li si imao neki problem da je plastika nekvalitetna i tako nesto. gledam po forumu, svi nasi uglavnom kupe givi ili kapa, al oni su bre stvarno papreno skupi. samo me to brine da ne bude skuplja dara nego mera, da za godinu dana popuca, iskrivi se i slicno?? edit: da li ovi koferi mogu da idu bocno na kapin nosac? kolko sam video kapa to pravi specijalno za svaki tip motora. na louisu gledam, i ne vidim da li imaju bas za vstrom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.konvoi.ro/coburi.html Odlican kvalitet, izgled i cena! Jeste. Odlicno ih rumun pravi, bas sam hto da mu predlozim. Sajt nesto ne radi ili ja ne mogu da udjem. Inace sam ih video na hr Strom forumu Papa idi vidi tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ocu, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj prijatelj bocne kofere GIVI na prodaju stare par meseci kao novi cena im je 16.000 din.Motor i kferi su kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, poslao sam pitanja na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan PapaStalin Ja sam zadovoljan koferom i upotrebljavam ga stalno. Za te pare neces naci bolji. Ne znam gde zivis, ali mozemo da se dogovorimo pa da vidis kofer.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 25, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan roba je porucena iz louisa, dok traje snizenje da iskoristim hvala svima koji su se ukljucili u diskusiju. javljam utiske utemi o opremi, kad budem sve sredio i namestio ova tema se moze zakljucati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...