draza 548 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Evo opet moje Hondice na prodaju . Razlog prodaje prelazak na dosta noviji motor . O motoru vecina dosta zna ali evo da napisem . Godiste 1984-o , masina ( sve u masini : ventili , gumice , lanac bregaste i sve sto je trebalo zamenjeno je novim delovima ) , lancanici , nove gume ...... Znaci motor je u ekstra stanju . Resturiran prosle zime do detalja . Evo slike dok je bio kod mene a za neku drugu kad mi posalju . Sto se tice ostalog i za sve informacije moze kod mene na pp ili na 063 81 31 197 Sasa . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ubavo izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da ubavo izgleda nego tvrdim da je mehanicki sto se tice masine i ostalog najbolji u Srbiji . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Cena, cena, cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena mislim ( nemojte da me drzite za rec verovatno postoji mogucnost nekog dogovora ) da je 1200 evra . Ali za te informacije ( oko cene i pogadjanja ) morate nazvati gore na mob. ili pustite coveku sms . Za sve ostalo sto se tice motora mozete da pitate mene jer sam ga ja generalno sredio . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se sad nalazi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Sokobanji tj. kod prijatelja . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Dal' bi taj prijatelj hteo u zamenu onaj moj Peugeot skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ne . Samo kes . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 22, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan - koliko je visoko sedište? - kolika mu je autonomija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan - koliko juri? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sve takve informacije na gore pomenuti mob. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ubavo izgleda. Ne je ubavo, ama je POUBAVO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na samom pocetku oglasa rekao si evo moje honde da prodaju opet,a u nastavku kazes da je motor kod prijatelja i ti ne znas tacnu cenu,ko prodaje motor i ciji je? Mnoooogo lep motor,buduci vlasnik ce imati unikat definitivno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor ,da imam para odma bi trgovali :'( !!! Ipak je XL prva ljubav :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima cija je zovni na mob pa pitaj . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vise me ne zanima cija je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E i to me pogodi bas sto tebe ne zanima sad ne mogu da veceram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan P vidis,bas taj motor koji ti ili tvoj prijatelj prodajete sam vozio i poznajem ga odlicno,iz tog razloga sam i pitao kao potencijalni kupac,ALI si me ti oterao kao kupca svojim stavom i nacinom razmisljanja da bi ja trebalo iz Engleske da pozovem da bi saznao koje kupac,dok ti offujes sve svoje oglase i po 100 puta spustas .na "zadnju" cenu. I mene zabole da li mozes da veceras ili ne. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je motor prodao ranije prijatelju koji sad opet prodaje pa otud ono "moje" tako da nema razloga za ružne reči... U svakom slučaju što reče, ima broj mob. već je rečeno više puta koga interesuju detalji i ostalo oko motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj . Da si lepo pitao mozda bi ti i odgovorio , da si reko da si u inostranstvu i sta te interesuje ja bi pozvao i proverio sve sto te zanima . Ne mogu ja da citam misli nekome i da znam sta on misli . I da , posle ja ispadnem pokvaren ili sta vec . A to sto ja offujem moje oglase ne ljutim se ja zato sto su moji . Motor je bio moj i ja sam ga resturirao od pocetka . Peskaranje rama , masine i ostalo . Za sve te informacije mozete da pitate mene jer prijatelj nije toliko strucan a ni upoznat sta sam sve radeo . Sto se tice cene i ostalog imate mob pa zovnite . http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59144-honda-xl-600-r-1985god-resturacija/page__p__1002314__hl__honda+xl+600__fromsearch__1#entry1002314 Ko nije upucen evo linka pa citajte . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,znam sve sta si ti radio i znam veliku istoriju tog motora i pre tebe,vozio sam bas taj motor i ODLICAN sam drug sa AcomPn.A znam da je i Aca prijatelj sa tobom,a ja prijatelja mog prijatelja takodje smatram prijateljem. Stoga se izvinjavam na malo ostrijem postu koji je napisan u afektu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 24, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mog prijatelja je uvek prijatelj !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...