Rade koenig 1052 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam postao vlasnik gpz 500 s 1988god. Zanima me posto ima na sebi auspuhe rucne izrade koje je radi jedan drugar sam inace predhodni vlasnik bez ikakvog proracina tacnije ujak mu ima firmu za proizvodnju svega i svaceka od INOXA pa je on lepo otisao tamo i napravio par auspuha tacnije topova i namontirao. Da li posto nije nista radio proraciunato moze tu nesto da mi zezne motorce??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Za 4t motore ne moze da zezne. Za 2t moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 23, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze. Ako se u izduvu ne stvara dovoljan podpritisak, postoji mogucnost da ce izgoreti izduvni ventili. Igranje sa izduvima moze skupo da kosta, i nije tacno da je svejedno sta se stavlja ako je 4T agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, sa homemade auspusima možeš da se igraš, ali moraš da obratiš pažnju na par stvari... šta god da staviš u njega (tipa kamena vuna ili slično) će biti popaljeno i izbačeno nazad.... takođe moraš da staviš rezonantnu cev (koja pravi pritisak i sam zvuk) tj Ako toga nemaš. onda si napravio iz 2 u ništa (tj. dva izduva u ništa i čuće se kako poljoprivredni avion - sećaš se kako se meni čula mečka kad sam odvalio auspuh.. ) Ako ti je preglasan auspuh, neki to smatraju dobrom stvari za saobraćaj (čuće te ostali vozači) a ako ništa drugo budi siguran da će te komšije mrzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nisam ga pravio,vec momak od kog sam kupio. nije mnogo bucan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E divota gde da idem sad da neko vidi to da li je uredu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 25, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod bilo kog krstenog moto mehanicara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...