LiMa 160 Napisano Novembar 17, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Po struci sam ugostiteljski tehnicar, ili prosto receno konobar. Zavrsio sam Srednju Turisticku skolu na Novom Beogradu. Trenutno pohadjam Visoku Hotelijersku Skolu na Kosutnjaku, treca sam godina. Radio sam u mnogo lokala- kafica, restorana, klubova, kako sam hranom tako i sa picem, u zemlji i inostranstvu. Takodje radim ketering po pozivu, odnosno kucama, kancelarijama, tj vasem licnom prostoru, za slave, rodjendane i slicno. Tako da, ako Vam je potreban momak za bilo kakvu vrstu organizacije slavlja u kuci i slicno, mozete me pozvati. Imam 21 godinu, a ugostiteljstvom se bavim od svoje 15, takoreci od kada sam upisao srednju skolu. Dobro govorim engleski jezik, a ruski mi nije stran. Bilo koji posao u struci, tj ugostiteljstvu je dobrodosao. Takodje bih radio posao kurira- vozaca. Posedujem A i B kategoriju. U principu dosta poslova dolazi u obzir, da ne kazem svakakvi. Ambiciozan sam, mlad, voljan da radim, u zelji da prosirim znanje i iskustvo u bilo kakvoj drugoj profesiji ili poslu. Zamolio bih i ako cujete ili znate nekoga kome je potreban konobar/vozac/kurir javite mi. Pozdrav i hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 1, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista, bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 7, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan javi mi se 0646825522. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista, bas javi se 0604182128 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pici na brod, da sam na tvom mestu to bih gledao, upasces sigurno sa iskustvom i godinama! Planiram i ja to da pojurim, ali prvo da zaradim iskustvo i godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Februar 7, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec to planiras, radije planiraj Work & Travel program, isplativije je, lakse, i ono najvaznije profitabilnije. Ja palim na taj program sada krajem maja, pocetkom juna. Na brodu sam bio kod sestre, ona radi, ne kao konobar, ali sam snimio sistem rada i ne svidja mi se, niti ima ikakve veze sa nasim sistemom. Blago receno NE PADA MI NA PAMET da sada idem na brod, dok sam student i imam mogucnosti da idem na work and travel, jer kad nisi student, ne mozes. Alex r6 je dobar covek, cuo sam se sa njim odmah nakon poruke, no ponuda mi ne odgovara, a ima jos dobrih momaka ovde na forumu koje ce nadam se upotpuniti mesto. Ja i dalje trazim poslic i da napomenem, slobodan sam do sredine maja najkasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Februar 16, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi za poslom, prventstveno u ugostiteljstvu. Promenio sam preko 10 lokala, i jos desetinje nih radio ketering. Restoran, kafana, kafic, nocni klub, diskoteke, splavovi, u svim domenima imam iskustva. Slobodan sam do sredine maja. Hvala Nemanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...