fanky 1011 Napisano Novembar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vam bio veoma zahvalan ako bi neko mogao da me uputi u neke radnje u gradu Milano, posto moj kum ide poslovno u taj grad na dva dana, ja bih ga upregao da mi pazari kacigu i jaknu, pa ako neko slucajno zna u koje radnje da ga saljem i koje su to Italijanske marke na koje mogu da se oslonim stvarno ih mu bio zahvalan , a verujem da su cene nize nego ovde, ja se izvinjavam ako mnogo trazim ali stvarno bi mi pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu jos i ajde, ali nemoj da ti neko kupuje kacigu, to se ne radi. Imas kod nas na dosta mesta i kacige i jakne po OK cenama, idi, vidi, obuci, probaj . . . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vodič za kupovinu moto opreme u Italiji Ovde gde si otvorio temu na samom vrhu postoji vodič za kupovinu moto opreme u italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To sam detaljno prelistao,nego sam mislio da neko konkretno zna ao o Milanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...