Jump to content

Moto Zajednica

Vaucer za japanski restoran

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Posto nisam u mogucnosti da iskoristim vaucer za japanski restoran resio sam da isti poklonim nekom sa foruma. U pitanju su dva vaucera za po 2 osobe,znaci ukupno mogu da idu cetiri osobe. Restoran se nalazi u centru Beograda, u Gospodar Jovanovoj ulici.

Ako je neko raspolozen da vodi svoju lepsu ( ili ruzniju polovinu :nanana: ) neka mi se javi na PP radi dogovora oko preuzimanja vaucera. Mozete uzeti jedan vaucer ( vazi za dve osobe ) ili mozete uzeti oba vaucera ako ce vas ici cetvoro.

Vauceri moraju da se iskoriste do 23.11.2011.

Znaci u pitanju je Marakumi set za dve osobe. Jedna porcija sadrzi 5 komada susi nigiri sa razlicitom vrstom ribe, maki rolnica sa krabom i susamom uz dodatak djumbira,vasabija i soja sosa.

7fd6210cf732780cdb273f60b69894e3.jpg

E sada, da li to izgleda bas ovako kao na slici nemam pojma. :stabre:

Ko je stvarno zainteresovan neka mi se javi na PP. Ja sam na Novom Bgd cisto da znate gde mozete preuzeti vaucere.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Transalp 650

Na sajtu mi deluju sasvim OK.

A bilo bi lepo da oni koji iskoriste ove vaucere nesto vise napisu kako im je bilo pa cemo imati info iz prve ruke. :)

• Podržavam 3

• Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Kad budes imao vaucer za neko pecenje uz besplatno pivo obavezno javi prvo meni!!!

Vaucer za sushi bar....ccc.... :zdravo:

• Smooth operator, 136 postova
  • Motocikl: nexus 300

Evo utisaka.

Ko voli sushi, ovo je pravo mesto za njega. Izvrstan je, kombinacija sveze ribe i vizuelnog ugodjaja. Ja, na zalost, nisam juce imao prilike da probam jos neke stvari koje sam probao ranije u nekim drugim japanskim restoranima, ali po onome sto sam video, ljudi su veoma zadovoljni ponudom i klopom. Sustinski, u ovakvim restoranima je najvaznije da se osoblje dobro razume u ponudu i da moze radoznalom gostu da ponudi siroku lepezu, kako bi se probalo sto vise razlicitih stvari i da bi gost otisao sa utiskom da zna nesto vise o kuhinji koju restoran reprezentuje. Mislim da je osoblje i najveca mana ovog restorana, ali se takodje nadam da su juce imali samo los dan i da to nije uvek tako. Verovatno je problem u samim vaucerima, jer je opste poznato da gosti koji imaju vaucere, monogo pitaju, a ostavljaju premalo baksisa. Zapravo, kad god sam imao vaucer nekog rastorana u Beogradu, problemi sa ljubaznoscu osoblja su pocinjali jos pri pokusaju telefonske rezervacije mesta i tipicne recenice: "Ne znam sta da Vam kazem, ima mesta prepodne." :)

Ponuda pica, posebno vina je odlicna, a cene su pristojne i uglavnom su u skladu sa trendom po beogradskim restoranima. Sto se tice enterijera, 90% azijskih restorana u Beogradu (koje sam ja posetio) su potpuna katastrofa, ali to nije nesto sto meni licno moze da pokvari ugodjaj ukoliko je klopa dobra, medjutim to nije sprecilo moju zenu da prokomentarise da je enterijer: "bezveze". Verovatno je ocekivala papirne zidove, drvo tresnje i male vodopade u cijim podnozjima plivaju labudovi, ali realno tesko je tako nesto izvesti u malom dupleks lokalu u centru Beograda.

Na kraju, jos jednom hvala autoru ove teme, koji je svojim nesebicnim gestom omogucio da moja supruga i ja provedemo jedno super vece za godisnjicu braka, a da pritom nisam morao da potrosim milion evra, tj. potrosicu ih, ali na pivo kad se budemo videli sledeci put. ;)

• Podržavam 5

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Bravo za gest..

Sedi Juznjacki bracni par u sushi restoranu..

I pita zena muza, osh ti da jedesh sushi?

Ti jedi s'cim oces..ja cu s'ruke :D

• Podržavam 4

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

E pa ja sam bio ,video i probao...Izgleda isto kao sa slike+soja sos + belo vino...Jos jednom hvala *Kremo* za klopu....Pozz...

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja