mg011 5 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...mada ne znam tacno cime. Veceras sam nesto zaglavio u firmi, ostao do 22h. Zuje klima i kompjuter, lagana muzika, telefon s' vremena na vreme, uglavnom pojma nisam imao da je pocela kisa. Prava kisa. Izadjem i razmisljam samo par sekundi cime cu kuci. Zaista samo par sekundi. Vidim da me momci iz nocne smene gledaju kao da sam lud. Logicno, imao sam veliki izbor, moj auto, 3 firmina, mogucnost da me oni odvezu... Sve je bilo lako i logicno osim onoga sto sam odabrao Jakna ispod sedista stoji za svaki (takav) slucaj, kaciga je svakako prisutna i to je bilo to. Zaista nije neka relacija (N.Beograd - Dedinje) ali da je padalo - padalo je Kao sto rekoh, ne znam sta je od ovoga... ne, ja znam da nema bilo cega vrednog price ali isto tako znam da ce me vecina vas razumeti. Zato i jesmo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Tu je jedan veliku + nisi zagadjivao okolinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim i ja, jutros sam posle 3 skoknuo kuci iz Gradista a popodne krenuo nazad. Naravno ne bi bilo sterilno da ne padne kisa usput. Mogao sam da se sklonim na pumpu, kod nekog drugara, koliko sam krenuo put Gradista. Naravno odabrao sam da nastavim da bih proverio da li sam dobro resio kablove (ko je bio u Despotovcu zna o cemu pricam). Kablovi tj. Kabl je izdrzao a i ja sam i posle 30ak km i iza nekoliko brda me je cekao suv asfalt, jedino su mi pantalone bile mokre U zadnje vreme volim da vozim po kisi, dobra jakna, dobre gume i uskoro pantalone nepromocive i ni sneg me nece spreciti da vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Septembar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e pa da se povalim, sinoc sam se vozio po gradu(isemafori su radili ) po najvecem mogucm ljusku, ali u ajci na kratke rukave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 1, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan e pa da se povalim, sinoc sam se vozio po gradu(isemafori su radili ) po najvecem mogucm ljusku, ali u ajci na kratke rukave A jakna? Ja sam picio i po kisi i po pljusku, cele sezone, i kad prži minus napolju, zaledim se al vredi.Zamislite celu zimu bez motora...Pa tacno da crknes.Samo kad nema snega vooooziiiii!Pre me nesto zezao jedan skuter, bare po putu a njemu valjda go neki kabal, cim krenem ugasi se.Malo sam improvizovao... Blatobran od kartona koji sam nem´pojma kako ubudžio ali radi. ;D Znaci nista me ne moze zaustaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Uf kako je to dobar filing......Obozavam da vozim po kisi.......Svi mi kazu da sam bolestan ???,ali to mi vrh...... Pre 3 godine sam vozio sa Trenje(jezero na 20ak km od avale kada se ide ka mladenovcu)i pao sam pred kraj voznje kada sam hteo da zaobidjem milicijumkroz park na ulazu u Avalu....Naravno kaciga jakna i tresa..... ;DCale kad me je video mislio je da sam kopao kanale....blato sam skidao rukama sa motora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Da kazem i ja moje iskustvo: Kupio ja Pan-Europu,motor od 10000 eur.krenem na put(70-ak km) u drustvu sa prijateljem, Stari bajker je vozio po krivinama na pljusku i to sa BMW R60 iz Titove pratnje god.75 vozi on oko 140km a ja nemogu da ga pratim..... joj jebo te bog sta sam ja to kupio,pricam u sebe,dao tolke pare a ne mogu da uhvatim starca na BMW iz 75g. Kad smo stali kaze meni starac: E moj sinko,treba da vozis isti model bar 5-6 god.pa da mozes da izvuces maksimum od njega! Jes nove gume,jes iskustvo ali i isti model. E sad posle 5 g.da se pohvalim da i RR jedva mogu da me uhvate po krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...