mladja-denca 24 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ovu kacigu kod jeednog coveka,stoji mu tako,pa neznamo koja je realna cena za nju,mozda bi je kupio..pa me zanima vase misljenje, ko se susreo sa ovom markom ,ili modelom,koja je cena OTPRILIKE? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao da je slikano na nekom buvljaku, a mislim da to nije pametno mesto za kupovinu kacige. Nisam nikad chuo za firmu, ja bih rekao 15 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao 10e, ja sam na buvljaku vidjao fullface 15e. I to je jos citava posle 2 godine, i padanja sa motora, i etc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexRs 125 1 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki GsxR 1000 K4, Peugeot SP 2, Prijavi odgovor kao problematičan pa nevredi ni 10e vidi se da je bas kineska i + izguljena.. nebi ti preporucio da uzimas tu kacigu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja-denca 24 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan ok. hvala vam puno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...