Leteči 0 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vam kažem, da imate odličan sajt. Evo da se predstavim. Moje ime je Gregor dolazim iz Slovenije. Motorima su mi'' zanimacija'' več 15 godina. Sa početnih 50ccm Tomosa polako sam došao do Varadera koji ima sad več 130.000km i 12 godina ali još uvijek radi ko nov. Ja i cura svake godine napravimo jednu putovanje (ona vozi Hondinu Africu), tako smo več posjetili Maroko, Tunis, Siriju, Jordan, Iran, Tursku i Rusiju. Fotke možete provjeriti na internet stranici moje firme koja se bavi sa rezervnima djelovim za motore in proizvodnju automatskih mazača lanaca. http://www.rls-oiler.com/dogodki.html Pozdrav Gregor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao . Znaci sledece godine predstoji ti putovanje do Srbije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne fotografije .Mogao bi u podforumu"Putovanja"da ubacis nesto teksta uz te fotke.To su zanimljive destinacije gde se retki odlucuju na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Omladinac.....long time no see.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 10, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znajček, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dobodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 11, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leteči 0 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne fotografije .Mogao bi u podforumu"Putovanja"da ubacis nesto teksta uz te fotke.To su zanimljive destinacije gde se retki odlucuju na put. Može ali moj Srpski nije baš 100%. Imam sve putopise ali svi su u Slovenačkom jeziku. Več je prošlo mnogo vremena od kad smo se učili tada zvani Srbsko-Hrvatski jezik u školi. Što se tiče putovanja u Srbiju....to mi je uvijek......kako da kažem.....gurmansko putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...