pedjafzr 44 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno mi je neko stop svetlo da ubacim na rep od yamahe r1 2007, podrep nema rupu za stop tako da mogu sam da stavim kakva mi odgovara... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovde mozda ima nesto interesantno za tebe http://shop.motobike.rs/skuteri/osvetljenje/a-top-lampe-i-stakla/cat_338.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista nisam nasao na ovom sajtu da mi privuce paznju... Tako da nudite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Pitatore je okacio oglas da prodaje stop od r1, javi se na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam od R-6 2002 serisko.i belo sa dve okrugle bele lampe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Imam original od yamahe r6-2007god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na punudama... Nekako najvise mi odgovara sto je ponudio papacito smo jos za cenu da se dogovorimo... ALi nudite i dalje mozda od ovog nista ne bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Od Yamahe R1 2003god(dioda model). Imam fabricko stop svetlo,i crno sa integrisanim migavcima u sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na punudama... Nekako najvise mi odgovara sto je ponudio papacito smo jos za cenu da se dogovorimo... ALi nudite i dalje mozda od ovog nista ne bude poslao sam ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja od r6 2006-7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...