Pablo 1851 Napisano April 19, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Komentari u vezi sa tekstom o Dukatiju 999 za 2005tu godinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 20, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobar clanak, jos bolji prevod :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 20, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da mi je... pa jedno 30 000 evrica... u dzepu :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano April 20, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan 999 sta sve nece da prave :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano Maj 11, 2005 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Dextera (za trud)! U svakom sluèaju Ducati je MNOOOGO dobar motor. Stvarno šteta što toliko košta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 14, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1929 Napisano Januar 1, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je od 2005 do sad izaslo jos nekoliko modela koji bi mogli da ti se svide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan To je masina mojih snova! Mada bih ga odmah menjao za ovaj 1098 (da ga imam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam post i reko svaka ti cast kupio si Ducati kad ono :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan :'( :-[ ;D ...al bice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...