sinisa j 0 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. zna li neko kako da napravim ili gde da nadjem produzene komande za virago 535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan postavi pitanje u Garazi ili u motocikli-chopper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan imas da kupis u louise u nemackoj,konkretno za taj motor sto tebi treba su oko 350E,gledao ja za moj motor,i mene interesuje da li moze neko da napravi ,javi ako nesto nadjes,bio bih ti veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa j 0 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari. neznam nikog ko bi mogao da napravi. ako nadjem javicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Javi se laborantima u Moto laboratoriji ako si iz BG ili okoline imas temu sa servisom moto laboratorija na forumu pa pitaj ili pisi PP Arakisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi vb 1 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam od intrudera 750 normalne ako ti nesto znace prodajem ih za 40 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja normalne za Viraga 535 ali nije to ono sto se trazi,hvala ti u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...