Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, pošto je bio organizovan neki roštilj na Trešnji, vreme kakvo je već danas bilo (taman) dok se to meso pripremalo bilo je taman vremena za jedan enduro đir... Još ranije smo pričali na tu temu, da bi mi iz Bgda i šire okoline, mogli da trasiramo neke lepe staze (& bogaze) ne bi li nekako mogli da se zahvalimo sve većem broju domaćina enduro vožnji koje smo imali ove godine... Posle laganog zagrevanja stajemo na mestu koje odmila (verovatno ima neki razlog) zovemo Rimska šljaka (valjda su nekada davno Rimljani tu vadili nešto). Idealno mesto za tehnički offroad trening jel je podloga rastresita i puna brda i rupa... Ima jedna prečica... Prvi defekt... (bogu fala i jedini)... Energetska pića su popustila od truckanja, tako da je kofer bio pun koječega.. bitno da je aparat preživeo... Mutiranu čokoladu udavljenu u energajzeru smo komisijski uništili... Moram primetiti da su se Jimmy-u poremetili standardi odkad je kupio zelenu metlu za veštice... Posle prolaska kroz šumu i preko debala... dolazi moj omiljeni.... VODENI DEO što se mene tiče, posle ovoga smo mogli i kući... Bora mi je uvali svoj "fensy" aparat... a svi znamo da je to recept da se izvrnes u vodu i pokvaris coveku ... e neces ga majci... a onda nazad po motor Sreca sreca rados' Inače posle zamal da se udavim, zaobilazeci Jimmy ev motor kroz baricu, ispostavilo se da nije barica nego bunar... voda do sedišta... jedva pretekoh i naravno problem sa vodonepropusnim čizmama je da što uđe, ne izlazi.... Posle zavrsavam sa prvim krugom i stizemo na vrh Rimske šljake... U nedostatku Afrika (Jageru stvarno nije više u redu) moj motor je poslužio kao transport đubreta (da vide ekolozi da mi brinemo o prirodi i da je ne prljamo ) Pogled E a sad ide malo klizavije, sa nižim granama al ništa strašno... ma je li... Pa aj da vidimo i to... E *ebo te Jimmy... gde mi je zadnja kada mi najviše treba... Ovo izgleda kao ravno... al je nagib... pa povelik... Iako slika ne dočarava.. mi smo se bukvalno spistili sa levog gornjeg coska slike pa do dole... po blatu ... i divljim jabukama.... E sad samo još 500 metara uzbrdo i na putu smo... povratak na roštilj... U svakom slučaju, videćemo još i sa Vlajkom, dogodine bi trebao i Beograd (sa širom okolinom) da organizuje neki enduro hepening 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nek' ti od sad Medo Brundo popravlja elektriku posle ovih potoka i kupanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 5, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera,znaci bice i Kosmaj na enduro kalendaru!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' ti od sad Medo Brundo popravlja elektriku posle ovih potoka i kupanja Nemoj tako Rajko, samo smo malo... ništa strašno... es rekao "operi više taj motor..." a ja sam na internetu pročitao da je najbolje ovo prirodno/bezkontaktno pranje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To nije Kosmaj nego selo Parcane,tacnije Parcanski Vis i potez sljake, koje su rimljani dovozili iz rudnika u Babama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 5, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan da ,ovo je potez Babe-Parcanski Vis-Koviona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Novembar 5, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek' ti od sad Medo Brundo popravlja elektriku posle ovih potoka i kupanja Nemoj tako Rajko, samo smo malo... ništa strašno... es rekao "operi više taj motor..." a ja sam na internetu pročitao da je najbolje ovo prirodno/bezkontaktno pranje :D Ja sam citao na internetu da posle takvog pranja motor tezi samozapaljivanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 5, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo, mada cak i da sam znao da cete da se vozate ovako ne bih mogao da dodjem al na reprizu da zovete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da li me utisak vara ili si jedno 27 puta prosao kroz onaj potocic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan da ,ovo je potez Babe-Parcanski Vis-Koviona Da nema neko track-log slučajno, ili bar uputstvo kako doći do onde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,lepo dodjes kod mene i ja te odvedem tamo pa se voziiiiiiii. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,lepo dodjes kod mene i ja te odvedem tamo pa se voziiiiiiii. E, ovo je dobar predlog! Pero, najavljujem ti se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Jimmy tracklog... može da ga okači, al slobodno ga cimaj, on će da te provede svuda... a ako si hrabar za novi početak u dvoje, možete zajedno da trasirate i nove staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja dosta puteljaka bas po Kosmaju,javite se sl put da se drndamo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 17, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u nedelju da secerimo Avalu,posto su najavili suncano ..a mozemo i Babe,ili cak da probamo da spojimo A i B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 17, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a moze i subota i nedelja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 17, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sumnjam da bih mogao u subotu,posto radim petak-subota(noc) i sub-ned(noc) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 17, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, mislim i ja sam treca smena i u petak i u subotu, al se nadam da ce biti mirne noci... u svakom slucaju ja sam ZA, bilo koji dan vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ocem i ja u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan I meni je nedelja interesantna...ima li nekog dogovora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ocem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 18, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam morao da odustanem zbog nekih obaveza inace mislim da ce biti voznje, tako da... lep provod zelim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 19, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,iskrslo mi je da moram ujutru da trknem do Frankfurta na Majci,tako da mi propade voznja sutra Vozite Avalu,a sl.vikend ako bude normalno vreme provescu vas babo.jebinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...