rusovortak 25 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... sticajem chudnih okolnosti JA sam pri polasku od domacina (bake i deke )izgubio telefon (ispao ne znam kako iz dzepa ),pa josh chudnijih okolnosti doshao do istog ZAHVALJUJUCI Duletu (ledu77 ) i ovim putem zelim da mu se zahvalim josh jednom na cimanju naravno i lalajku ... HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan Bash vam je bilo super, mada josh uvek chujem kukanje zbog umora od penjanja - Dexy... zavidim na prelepoj voznji, ali neki moraju da rade subotom sledece godine nadam se imate josh zenskog vozachkog pojachanja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Novembar 14, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege evo linka na kojem se nalaze sve slike sa mog aparata cca 1000 komada Svako može naći naša mila lica i da uživa u predstojećim zimskim danima .... ah da ... evo link SLIKE IZ VOŽNJE OSTRVICA 2011 al će da pljušte pićenca SuperPOP-e odlične su fotke tenks jao ping veri mač Koliko se ja sećam, treba vama da zahvalimo Bandolerosi za ove slike iz vožnje. Super su! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 14, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan .....hvala.......hi,hi....mnogo su dobre!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 14, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Treći deo: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 14, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedva čekam video penjanja na vrh !!!! al će tu da pljušte plusići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... voznja je bila extra Evo par slika i od mene ali iz ovog planinarskog dela 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 14, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Gile , kralju .... kapa dole za fotke +++++++++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Usamljeni kamerica ti se pozlatila, nijedna fotka ne može da zameni ove video zapise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... sticajem chudnih okolnosti JA sam pri polasku od domacina (bake i deke )izgubio telefon (ispao ne znam kako iz dzepa ),pa josh chudnijih okolnosti doshao do istog ZAHVALJUJUCI Duletu (ledu77 ) i ovim putem zelim da mu se zahvalim josh jednom na cimanju naravno i lalajku ... HVALA Za gubljenje telefona i njegovo kasnije nalaženje, vlasnik telefona plaća KAZNU svim učesnicima, a to je GAJBA PIVA! Pitaj samo enduraše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 15, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sčuo šta čovek kaže - to je protiv uroka?.... Šala - mala, važno da si čudom nekim dobio nazad telefon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kazna..nego nagrada pronalazacu u vidu gajbe piva koju ispijaju ostali ucesnici voznje.. Vec vidjeno vise puta i dobro funkcionise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... da naravno ,ali da ne bude malo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 15, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ljudi evo slika od mene, ne zamerite sto vam dajem link sa FB-a jer stvarno nemam snage ni vremena da postavljam svaku ponaosob, slike su postavljene u punoj rezouciji a verujem da svi ozete da ih vidite tako da izvolte SLIKE imaju i dva vidoja al to kad postavim na YT pa cu okaciti! pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce to pivo.Ne valja dug prenositi u sledecu godinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Novembar 15, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Treći deo: Hehe,evo i mene u susret na 4:49 ....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... e j drugari ... ost.JPG] 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce to pivo.Ne valja dug prenositi u sledecu godinu. ... u ponedeljak gajba vops-a .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na druzenju i Lalajku na organizaciji. Posebna zahvalnost onima koji su se potrudili da sve bude opisano i zapisano, sto u reci, sto na slici ili snimku. Sve je stvarno ispalo super. SuperPope, Bandolera/Bandolero, nisam brojao koliko je na kraju bilo snimaka, ali stvarno ste bili neumorni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 15, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima vama jer bez obzira na hladnoću niste odustali od ove vožnje Uživali smo u vožnji i druženju sa vama .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima vama jer bez obzira na hladnoću niste odustali od ove vožnje Uživali smo u vožnji i druženju sa vama .... Vas dvoje ste OK ekipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2660 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam gledajuci poznat mi kraj, a i poznata lica, samo Bandolerice ako nastavis tako da hranis Danijela bice do proleca kao Lalajko i onda ces morati da mu kupis GS-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto bas kao Lalajko? Ja sam uz brdo ustrcao kao srndac, sto je dokumentovano i na filmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre će biti da si se uspentrao kao vepar, ali nema veze,bitno da si se popeo :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... voznja je bila extra Evo par slika i od mene ali iz ovog planinarskog dela Hvala druze na fantasticnim fotkama Pozdrav ! ... e j drugari ... Hvala druze! Odlicne fotke ! Pozdrav! Pre će biti da si se uspentrao kao vepar, ali nema veze,bitno da si se popeo :D Ej ti jageru, ne diraj mi traLalajka Hvala Bandolerosima , Popu i ostalima na trudu koji su ulozili da nam ovo putovanje pretoce u divne fotke i lepu uspomenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...