feelgod 231 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako posto vozim TDM 850 model 3VD,koji je stariji model sa velikim migavcima dilo mi je malo bzvz da montiram neke hiper moderne LED pa sam kupio u MaxMomentu LED sijalice za standardno grlo i Lampin automat za iste (to sam uradio radi smanjenja potrosnje el. energije a ne radi ulepsavanja posto mi biper migavaca na leru jedva pisti). Kada sam namontirao automat i sva 4 migavca, bilo da ukljucim levi ili desni da rade rade mi u svakom slucaju 3 migavca a prednji desli ni u kom slucaju ne radi.Kada napred namontiram obicne vlaknaste sijalice radi kako treba,sako opet biper ima problem. Eto sta se dogadje ako nesto neko zna o tome i moze mi pomoci zahvaljujem a ako ne uspem sam kod majstora sta da se radi, samo bi bilo bolje da sam nesto ucinim za svog ljubimca,POZZZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Novembar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obrni dolazne žice - promeni im mesta na tom žmigavcu koji ti ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ma dodji ti kod cika Rajka (Arakisa) u Moto laboratoriju da te ne boli glava..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obrni dolazne žice - promeni im mesta na tom žmigavcu koji ti ne radi ce da bude sredjeno a ako ne bude dolazim u laboratoriju Hvala puno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan promenio sam polaritet i o5 nista a onda sam cuo da treba i sijalica u kontakt babli da se izvadi i to sam uradio i naravno migavci su proradili,ali buzer zbog koga sam i kreuo u ovu avanturu nije.kada sam zamenio dve vlaknaste sijalice sa onima u led tehnologiji (sada su sve 4 led,jer su predhodno bili po jedna vlaknasta a druga led) automat za led migavce daje toliko malo struje da biper proizvodu zvuk koji cijem jedino kada naslonim uvo na njega ))))) za sada dok je sezona namontirao sam odprilike kako mi odgovara ali bice to posao za mjstora koliko vidim morace drugaciji buzer da ide u kombinaciji sa migavcima u led tehnologiji,hvala svima nesto sam i naucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...