carlos11 27 Napisano Novembar 1, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel radio neko tehnicki za quad???gde i koja je procedura???? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan MOj prijatelj jeste . Dali su mu tablice kao kod auta pa nosi jednu napred jednu pozadi . Trenutno nije tu da ga pitam sta i kako ali verovatno ce ti neko dati odgovor . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 1, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan znam da su tablice iste kao kod auta samo me zanima ako je neko radio tehnicki za quad u beogradu da mi kaze gde je radio i sta su mu sve gledali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...