Brka 2 Napisano Mart 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zeljno ih ocekujemo! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ijao... Dexter anti-pozer... Ko je to lupio i jedva ostao ziv pa ja samo podrzavam ono sto cika Dexx sam stalno prica, dakle borac protiv poziranja i to :mrgreen: ja nemam ama bas nista protiv poziranja - ko ne pozira koji ce mu motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2272 Napisano Mart 6, 2006 Vlasnik sajta, 5397 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika... Priprema pred polazak. Kafic Solo u bloku 45 Nezaobilazni OMV Evo slika iz voznje... Duca slikala sa mog GS-a Ivica in ekshn (Edge) Karlos i Marija BJB motori parkirani u drugoj hali Aleksandar (MX Lemes) sa Pikecovom cerkom Stand casopisa MotoBike Al se Evil_zo zagledao u motor... Honda FMX i Transalp Stand Yamahe Bilo je i trkackih motora... Milan (Pikec Tjuning) sa svojim cerkama Umorni i ogladneli od voznje nazad, dobro nam je dosla klopa koju nam je Never kupio... Eto... bice jos slika kasnije... Bilo nam je superiska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Al se Evil_zo zagledao u motor... :oops: ali gledao sam u motor, stvarno :mrgreen: Ne mogu da vam objasnim kako me iznervirala ova nazovi cica! :evil: Gledam ja ovu CBR600RR i balavim, nije mi dobro, kad viðiš nju nesretnicu, upali ona motor i poène da ga turira do blokade i ne pušta gas kretenka! Urlièe CBR-ka na 16 000 obrtaja, a meni se plaèe, pizdim, greote, nerazraðen motor... :crybaby: :jecaj: :evil: :evil: :evil: Došlo mi da je opalim jednom (po glavi naravno :mrgreen:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Mart 6, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MAJSTORI!!! Nego kako je dobro ocuvana(sredjena) ova FJ1100 :shock: Pablo jel to ona tvoja bivsa? Garant se dobro nosi sa svim vasim novim motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 6, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al se Evil_zo zagledao u motor... :oops: ali gledao sam u motor' date=' stvarno :mrgreen: [/quote'] Neka to sad Lacmane ahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 6, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MAJSTORI!!!Nego kako je dobro ocuvana(sredjena) ova FJ1100 :shock: Pablo jel to ona tvoja bivsa? Garant se dobro nosi sa svim vasim novim motorima? Pa dobro ne idu oni 250, a mislim da je poprilicno brza od Pablovog GSa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 6, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bogme nije ni fotograf(Pablo verovatno) bio naivan kad je slikao ovo gde se Evil Zo zagledao u "motor" sve slike ok samo ta mutna...malo se zatresle ruke Steta sto sam bio zauzet(mamurlukom) taj dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2272 Napisano Mart 6, 2006 Vlasnik sajta, 5397 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST MAJSTORI!!!Nego kako je dobro ocuvana(sredjena) ova FJ1100 :shock: Pablo jel to ona tvoja bivsa? Garant se dobro nosi sa svim vasim novim motorima? Aha, to je moj bivsi bajk... Ma super se on nosi, to je big mama, u svakom slucaju... Jedino je Ivicu zezala kontakt brava, al je to sitnica koja se sredi i gotovo... A da je brzi od GS-a to jeste. Ja sam isao 240km/h jednom tim FJ-om, bez problema... Al su mi zato moji bubrezi u subotu bili zahvalni sto sam vozio GS-a, a ne FJ-a Nego, da ne offtopicarimo... Steta sto nas nije bilo vise na sajmu, bilo je stvarno, stvarno extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 7, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Pablo sposoban da vrlo lako izbegne temu. Priznaj sta si slikao. CBR ili nesto drugo. I jesi i ti hteo da je opalis(po glavi naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Mart 7, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika... :shock: Ja na kawi... nije losa Lep motor, nema sta nema.... :twisted: Ali ovo, nisam mogao da verujem. Parkiran motor na ulici, vi ste taman stigli, a ja zagledam ovu masinu, kad pogledam na sic ono ladno stoji kljuc, jbg. mi Kikinjdjani posten narod, seli u kola i otisli... Bar smo slikali, ako nista drugo, da imamo za uspomenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2272 Napisano Mart 7, 2006 Vlasnik sajta, 5397 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika... Ali ovo' date=' nisam mogao da verujem. Parkiran motor na ulici, vi ste taman stigli, a ja zagledam ovu masinu, kad pogledam na sic ono ladno stoji kljuc, jbg. mi Kikinjdjani posten narod, seli u kola i otisli... Bar smo slikali, ako nista drugo, da imamo za uspomenu [/quote'] Taj je neki Djurin pobratim garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Mart 7, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika... Ali ovo' date=' nisam mogao da verujem. Parkiran motor na ulici, vi ste taman stigli, a ja zagledam ovu masinu, kad pogledam na sic ono ladno stoji kljuc, jbg. mi Kikinjdjani posten narod, seli u kola i otisli... Bar smo slikali, ako nista drugo, da imamo za uspomenu [/quote'] Taj je neki Djurin pobratim garant Aj da je u bravi zaboravio, nego na SICU ?!! Da ne verujes, nadam se da lik nije ostao bez kljuca ili motora. Ili je to neko nas testirao, spijunirao iz prikrajka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 7, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika... Ali ovo' date=' nisam mogao da verujem. Parkiran motor na ulici, vi ste taman stigli, a ja zagledam ovu masinu, kad pogledam na sic ono ladno stoji kljuc, jbg. mi Kikinjdjani posten narod, seli u kola i otisli... Bar smo slikali, ako nista drugo, da imamo za uspomenu [/quote'] Taj je neki Djurin pobratim garant Aj da je u bravi zaboravio, nego na SICU ?!! Da ne verujes, nadam se da lik nije ostao bez kljuca ili motora. Ili je to neko nas testirao, spijunirao iz prikrajka... Kad sam video ovu sliku, poceo sam da se preispitujem da nisam ja ipak bio tamo na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika... Ali ovo' date=' nisam mogao da verujem. Parkiran motor na ulici, vi ste taman stigli, a ja zagledam ovu masinu, kad pogledam na sic ono ladno stoji kljuc, jbg. mi Kikinjdjani posten narod, seli u kola i otisli... Bar smo slikali, ako nista drugo, da imamo za uspomenu [/quote'] Taj je neki Djurin pobratim garant Aj da je u bravi zaboravio, nego na SICU ?!! Da ne verujes, nadam se da lik nije ostao bez kljuca ili motora. Ili je to neko nas testirao, spijunirao iz prikrajka... Kad sam video ovu sliku, poceo sam da se preispitujem da nisam ja ipak bio tamo na sajmu I ja isto... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Mart 7, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo vam jedna , odgore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 8, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno... :kul: Ima li kakav sajam u nekom normalnom periodu za nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...