Simon69 671 Napisano Octobar 27, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je u sustini kao servo pojacivac koji pomaze cilindru da sa manje napora odvoji kvacilo, i prilikom saltanja u nizu mekse odvoji. Secam se da je Debeljanu pukla membrana i tad mu je vukla kroz crevo ulje iz motora u airbox. Ako se desi da zadimi plavo posle rada u leru, pri kretanju, to vam je pokazatelj da je 99% kvar u puknutoj membrani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 9, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje iskusnijima od mene.da li i Vas motor posle 7-8 dana stajanja treba malo duze da vergla da bi upalio.Cesto se desi da ga verglam i tri cetiri puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj ne. Uvek isto pali. Nema veze koliko stoji i da li je vruc ili hladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Decembar 5, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim cenjene kolege sa foruma za pomoc , zainteresovao sam se za jedan primerak Kapo 1000 2004 god , medjutim gori tj treperi stalno EFI lampica , sta moze biti u pitanju i ko u Bgd radi Aprilie. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crveni 2 Napisano Decembar 9, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: slovan Motocikl: aprilija Prijavi odgovor kao problematičan Verovtno je problem u tuljavama. Neznam kako kot vas kažete. Pod zicem ima dva konektorja. Stavi se skup. I na amaturki se pojavi broj. Ako se pojavi broj 33, 34,35,36 to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bobina Miljenko, bobina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Decembar 25, 2017 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde da nadjem metalne brze spojke goriva, da zamenim plasticne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Koje su spojke u pitanju?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ove:http://quickcouplings.net/osc/product_info.php?products_id=642Znam adresu u NL. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 31, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da u Novu Godinu treba uci sa necim novim na sebi . Ja to pravilo malo izmenuh i umesto na sebe nesto novo stavih na mog Caponorda . Motor mi ima 64.000 kilometara a to je kilometraza kad se javi potreba za zamenom prednjih diskova. I tako i meni dodje Deda Mraz i donese mi nove BRAKING Wawe diskove, TRW Lucas plocice , Agip DOT 5.1 kocionu tecnost i dva nova lezaja prednjeg tocka FAG 6005. Otalo je jos da se bacim na posao i sve to zamenim. Juce popodne se niko ne javlja od drugara, svi nesto u odmoru i pripremama za veceras i iskoristim to za malo sarafanja u garazi. Da ne gnjavim vise piskaranjem evo kako je to izgledalo: Stare plocice potrosene u milimetar jednako sto ukazuje na to da Brembo celjusti odradjuju perfektno posao. Nisu dzabe BREMBO Zavrtnji diskova se stezu na 25 Nm sa obaveznom primeno lepka Loctite 243: Novo ulje: I ovako to na kraju izgleda : 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Decembar 31, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, super, extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja prijavim u ekipu . Pazario sam Capo 2004god , samo jos da resim EFI blinkanje ( kod -1) i put pod točkove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da u Novu Godinu treba uci sa necim novim na sebi . Ja to pravilo malo izmenuh i umesto na sebe nesto novo stavih na mog Caponorda . Motor mi ima 64.000 kilometara a to je kilometraza kad se javi potreba za zamenom prednjih diskova. I tako i meni dodje Deda Mraz i donese mi nove BRAKING Wawe diskove, TRW Lucas plocice , Agip DOT 5.1 kocionu tecnost i dva nova lezaja prednjeg tocka FAG 6005. Otalo je jos da se bacim na posao i sve to zamenim. Juce popodne se niko ne javlja od drugara, svi nesto u odmoru i pripremama za veceras i iskoristim to za malo sarafanja u garazi. Da ne gnjavim vise piskaranjem evo kako je to izgledalo: Stare plocice potrosene u milimetar jednako sto ukazuje na to da Brembo celjusti odradjuju perfektno posao. Nisu dzabe BREMBO Zavrtnji diskova se stezu na 25 Nm sa obaveznom primeno lepka Loctite 243: Novo ulje: I ovako to na kraju izgleda : Koliko su bili para prednji diskovi.....Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ih na Ebay za 200 eura oba + 29 eura postarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ih na Ebay za 200 eura oba + 29 eura postarina.Ko je proizvođač?Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BRAKING : http://www.braking.com/catalogue/dettaglio_prodotto.php?codice_articolo=AP19FLD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Januar 24, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna jedna žbica za zadnju felnu , ako neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Djunti sa foruma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan za kolegu sa efi kodom -1 to je kod od kill switcha, neko ti je ostavio spojenu fabricku dijagnostiku, gresaka nemas, skini vozacev sic, nadji dva bijela jako uska dzeka duguljasta i razdvoji to,vratice ti se sat a koda nema , i za sve ostale taj konektor pod sicem je fabricka dijagnostika, rijedak motor koji to ima, kad se spoji cita sve elektronske sklopove i javlja kodno sta je problem ovako izgleda http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?341141-Where-is-a-diagnostic-plug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan p.s. sad back on track moja nova bebica je 2006 prosla je bila 2003 uzeo sam je sa original 38iljada km, napakovana je u fullu, novi abs, gume, lezaji, svi servisi, semerinzi ulja, ima crash bar, grijane rucke, duple sirene, kappa maglenke, 3 uticnice, naslon, tank torbu, spoiler vizir, ermax vizir , i volim je iz dna duse nadam se brzo kacim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 26, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Jos da je vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan https://ibb.co/hCnOm8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan . Lijep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan svaki capo je meni najljepsi jos kad tad da se dohvatim rally raida treba mi da je veca jos i onda cu biti skroz zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su razlike ralye i standard, samo optičke ili???Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...