Vlade 1 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan G370 , motor Mercury 25ks i prikolica. Cetiri kozna sedista, volan,komande,tipski rezervoar,dve elise,obromer Aqua marine... Plovilo poseduje plovidbenu dozvolu,a prikolica atest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan malo ga teze izglisira a ,reci mi koja je cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 5, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je pitcha elisa. Glisira Opatija sa 25ks bez problema. Jes da nije velika brzina ali opet sigurno lepo ide. Mada konja nikad dosta.... KOliko trazis za camac, ja imam slican ali jaci motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 1600 eura. Camac moze da izglisira bez ikakvih prblema i to na kratkom rastojanju. Ima ugradjen hidrofilni stabilizator Pirana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemac 1 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali je motor 2T ili 4T? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali je motor 2T ili 4T? Cena govori da je 2t Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...