Kengur 0 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta treba sve tacno treba da bi poceo da vozim trke 125-ca....???????? :? :? :? Osim motora i para naravno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta treba sve tacno treba da bi poceo da vozim trke 125-ca....???????? :? :? :? Osim motora i para naravno!!! Clanstvo u nekom moto klubu, takmicarska licenca i oprema naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan A kako se dobija licenca...????????? :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan A kako se dobija licenca...????????? :oops: Lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Lako :?: :?: :?: :?: Na koji nacin....????????Sta treba da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Lako :?: :?: :?: :?: Na koji nacin....????????Sta treba da uradim? Da odes do nekog auto moto saveza i da se raspitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 27, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec pisao na MM cini mi se. Treba da budes clan nekog sportskog moto kluba,izvadis lekarsko uverenje i to ti je dovoljno za dobijanje licence za moto trke(isto vazi i za auto trke za mali N) naravno motor i oprema se podrazumevaju. Sve ostale informacije mozes dobiti u AMS u Knjeginje Zorke ne znam tacno koji broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 27, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peco.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...