noxy91 122 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Memorisano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kupio plastiku sto dolaz iznad tablice, neko pametan je staru ofarbao preko crne plastike sivu boju i to se vremenom otrcalo! Plastike postoje u crnoj, sivoj, zelenoj, plavoj i bordo boji. Ne farbaju se jer se gubi struktura ako se farba kako bi trebalo. Bice potpuno preman za sezonu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posle toliko trazenja, gde si je nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan JA rasturio sve sem desnogpanela sivog gde stoji znacka x9 i onih hrapavih plastike (sem leve) . NAmucio se vise za reset dugme nego za plastike... Sad sledi sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio plastiku sto dolaz iznad tablice A sta je bilo sa starom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ljusti se, ofarbao neko u sivo, a crna je inace Kupio plastiku sto dolaz iznad tablice A sta je bilo sa starom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bellamoto na Ceraku, imaju svasta nesto, novo i polovno Posle toliko trazenja, gde si je nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Pizon,zivota ti koliko si platio to parce plastike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Ilija Nasao polovnu u odlicnom stanju za 1500din, nova u PGS-u je oko 2600din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja zakasao sa ovom mojom farbom za ogrebotine ispade tamnije jedno 5-6 nijansi od originalne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan izbaci sliku da vidimo kako je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan najgore sto je ovde solidno ispalo ako moze da se kaze sem brazda.... komsija sto se bavi tim mi reko cackalicom da popunim ogrebotine mada ovde nema vajde mnogo hrapavo, jedino vodenu smirglu da uzmem p3000 pa da skinem i posle polirnaje nzm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi naiso na ovaj xenon http://www.kupujemprodajem.com/Bi-xenon-za-motore-sa-adapterima-2530846-oglas.htm?filter_id=9141158 pa da vidim sta ste vi ugradili u x9tku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ne znam koje su sijalice kod mene na x9 500 sl,nisam ni otvarao far?Aj recite....Ovo i nije puno love... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja sam rasturao 250tku a idiot nisam pogledao . Listam malo google znam da su h4 i da bude 35w, a ovo je dzabe.... idem sutra u servis da vidim koliko ce da mi uzme da ih ugradi u motor... a led diodice kod cajneza planiram da pogledam i to sam da izmenjam samo da mi o5 ne rikne osigurac ko danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan x9 PreSL i SL modeli nose h4 sijalice, oba fara svetle za oboreno, oba za dugo.. X9 EVO nosi h7 i svetli jedan far za dugo, jedan za kratko.. kod PreSL i SL modela se svetla pale na prekidac, a kod EVO se oboreno pali automatski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo za automatski znam... jbg nego ajde kakvo je takvo je nego da vidim xenon da ugradim u neke diodice da nadjem kod kineza kod mene mora da ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan braco jel probao neko dr pulley slidere od vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4698 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5996 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba uskoro da stignu za Atlantica. KAd ih montiram preneću utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se pohavlim . Danas sam ubacio led diode za poziciona svetla, doduse nisu one sto sam se savetovao sa kolegama odavde nego sam stavio neke stubaste koje su m nogo dugacke imaju preko 20 led diodica i prezadovoljan sam evo slika pre i posle ugradnje , sutra mozda ubacim xenon ako ne sijalice xenon/plasma ove sam ugradio http://www.kupujemprodajem.com/Led-pozicije-24-diode-CANBUS-2916100-oglas.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo xenone sam ubacio danas h7 8000k malo se namucio dok sam sakrio kutije ali sam uspeo nekako i prezadovoljan sam njima celo dvoriste mi osvetle za razliku od starih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih sad da pametujem mnogo (stvarno ),ali sto nisi mozda stavio 6K? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 8000k i na njima toliko pise, ali slikam cim ih upalim, kada prodje 15-20 sekundi tad sijaju punom snagom i dosta vuku na plavo, a i ne mogu da slikam samo vidim veliku sjajnu mrlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6K je belo mnogo vise nego plavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan znam a 8000k je belo i vuce dosta na plavo, 10.000k je vec bas plavo. Sad bio o5 napolje plava su svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...