Šipi 222 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan previse ako mene pitas za sada 350e ne bi bio problem da je gotovo sa ulaganjem ali jos ostaje da se vidi sta je sa tim prednjim vilama tako da sam se "malo" z sto se njega tice ali sta je tu je. Sto se brines.. Ja sam u Xciting-a vec ulozio oko 900e i imam jos oko 150e.. Tebi ne moze to da bude jos mnogo.. Resis to i miran si dugo.. Ovako ako sada resis da ga prodas daces nekome skoro perfektan motor a ti treba da kupis drugi i da opet razmisljas sta imas.. Razmisli.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surutka 0 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Helsinki Motocikl: Honda CBF 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je problem bio do akumulatora, bio je na punjacu celu noc, ujutru je motor upalio "ko mina" ! Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem, nazalost kosta ali si miran!!!! previse ako mene pitas za sada 350e ne bi bio problem da je gotovo sa ulaganjem ali jos ostaje da se vidi sta je sa tim prednjim vilama tako da sam se "malo" z sto se njega tice ali sta je tu je. Sto se brines.. Ja sam u Xciting-a vec ulozio oko 900e i imam jos oko 150e.. Tebi ne moze to da bude jos mnogo.. Resis to i miran si dugo.. Ovako ako sada resis da ga prodas daces nekome skoro perfektan motor a ti treba da kupis drugi i da opet razmisljas sta imas.. Razmisli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan epa ovako mali update za one koje interesuje. posle jucerasnjeg skupa u laboratoriji danas sam svratio do Pedje i pala je promena uljai sipanje gusceg u prednjim stapovima. rezultat je za mene neverovatan opet imam prednje amortizere :moto3: tako da bar mogu da se vozim. nadam se da su semerinzi dobri pa da ce ulje i ostati tu. nastavak sredjivanja sledi ali prva dobra vest za mene i plavusu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da plavojko nekako danas ponosno stoji parkiran, kao da hoće nešto da mi kaže... Živ bio Peđa... Pa da te od sad bolje služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 11, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vidis, nije sve tako crno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da plavojko nekako danas ponosno stoji parkiran, kao da hoće nešto da mi kaže... Živ bio Peđa... Pa da te od sad bolje služi ipak je ona djuxy jeste krupna za devojku ali se trudim da je zavolim. gde si je video? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Cika Ljubina street Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se problem sa pocetka teme desio neko vece,na "pola" puta i imao samo samo kljuc 8 i kljuc 10...skinuo sam deklu 10kom a onu plastikicu sa nje sa osmicom...zavrteo rucno polu zamajac i to j e to,i od tada sve super.... verujem da ima veze sa alnaserom i ne zelim da razmisljam o tome dok ne dodje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan X9-ke na drugom okupljanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Veceras odvezao motor kod Scube u laboratoriju da presteluje ventile, i uhvatim Dr. Rajka da vidi sto mi ne sija lampica za ulje, raskupusam sve i vidim da diodice nema.... nikakav problem, majstor Rajko izbunari istu takvu, namontira i sljaka sve. Nadam se da ce sijati samo kada dam kontakt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami imali smo sreće što smo našli baš istu takvu LED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 4, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zato me je i Fanky doveo kod strucnjaka! Njemu si sinoc resio nedoumicu sto mu se nesto cuje kada navrne gas... verovatno ima crknutog misa u auspuhu Bogami imali smo sreće što smo našli baš istu takvu LED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kako da resetujem greske na tabli na X9 125 ccm?? Znam za dugme ispod fara ...ili ne znam kako ili je nesto drugo u pitanju!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakve greške? Koje lampice/indikatori su tu upaljeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Radovi na prenosu traju, pre toga je majstor Skuba nastelovao ventile, i sada radi kao DOXA Pojedini strucnjaci su mi govorili da na mom modelu ne postoji filter goriva, gle cuda!!!! Otkriven i zamenjen. Ako vam se mozda oseca gorivo proverite da ne vlazi na meracu za gorivo, kurvinski prikriven kvar!!! meni se malo osecala corba, a kada sam ga skoro natankovao do cepa, mislo sam da mi je ozbiljno supalj rezervoar!!! Crko dihtung, ali reseno sa malo diht mase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan A Vlado ti si se bacio u ozbiljno sredjivanje,kompletno,SVAKA ČAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan A morao sam.... ajd kada sam rasturio, da sve odradim. U sred sezone A Vlado ti si se bacio u ozbiljno sredjivanje,kompletno,SVAKA ČAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jedno pitanje: posto bi (ali bez mnogo cekanja) mogao da prodam nosac kofera sa Givi Monolock plocom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, tek sad naletih na maxi skuterase. Predstavio sam se na forumu skutera, imam kao sto vidite u potpisu motorce. E sad interesuje da li negde mogu da nabavim (kupim) X9 znak. i pridruzicu se voznjama (izletima) samo da malo bolje ispitam makinu da me ne bi izdala negde na putu jer sam je skoro kupio. pozZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @ /dragan/ tebi treba znak X9, taj na slici je za X9 evolution. Ako nedjes negde stari, javi i meni treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan jel ugradjivao neko skoro xenone na x9...interesuje me jesu li sijalice H4 ili H7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jul 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan na starijim modelima h4, a na novijim (evolution) bi trebalo da budu h7... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa024 5 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Piaggio X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Na evolution modelima je H7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ /dragan/ tebi treba znak X9, taj na slici je za X9 evolution. Ako nedjes negde stari, javi i meni treba. Znam da je za noviji , al mi nekako lepse izgleda taj znak il je glupo stavljati od novog znak naravno bez onog evolution. Imam ja stari njegov znak ali je sav izgreban, bivsem vlasniku bio spao i dobro ga ostetio (mada mogu lepo da ga sredim), ako ne nadjem nove to mi jedino preostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...